Tempah header

Page ini adalah khas untuk mereka yang ingin tempah header..

Berikut ialah ciri2 header yang diperlukan:


  • Saiz header: Sila nyatakan saiz header yang anda mahukan
  • Warna background: Sila nyatakan warna background yang anda mahu samada berwarna atau transparent.
  • Jenis dan warna font: Sila nyatakan jenis dan warna font yang anda mahu. Misal kata tak tahu jenis font, boleh bagi contoh daripada header2 dibawah.
  • Tulisan: Nyatakan tulisan yang anda mahu ada pada header seperti nama blog, url blog, tagline atau ungkapan yang anda mahukan.
  • Gambar: Jika anda mahukan gambar anda dimasukkan kedalam header, sila berikan bersama.
  • Corak / Tema: Sila nyatakan corak/tema bagi header anda seperti bunga-bunga, rama-rama, pemandangan, bintang,pokok dan sebagainya.
  • Contact: Sila contact saya atau Diyana melalui email. Email saya ialah keiseichi@gmail.com dan email Diyana ialah halusinasi90@gmail.com. Juga boleh contact saya kat Facebook. Link ada kat sidebar.
  • Harga dan cara pembayaran. RM10 untuk satu header. Cara pembayaran prefer bank in tapi kalau menyusahkan topup pon boleh.
Boleh jugak singgah blog Moe Closet kepunyaan cik Diyana ni..dia pon ada jual dress yang lawa2..

    Berikut adalah contoh2 header dari saya:


























    Sila contact kami untuk tempahan. Terima kasih...

    11 comments:

    dreamygirl said...

    oohh...tempah header kat sini ye..hu3

    Norul Rahim said...

    wah.. cantiknyer... Lya pun nak tempah header jugak sbb Lya x beberapa kreatif.. =D

    chenta anyss said...

    wahh cntiknyer nayss nq hugakk lorhh~

    Kei Seichi said...

    norul rahim: cepat2 tempah..hehe

    chenta anyss: tempah la..contact kat emel or fb ye.. =)

    zarulfarhana said...

    alah...dh xfree dh ka...

    kerisperak said...

    bos nk tnya, header yg sudah siap akan disertakan sekali ke dgn finished raw? maksud sy, if photoshop selain bg finish product (jpeg,tiff,png,gif), psd file bg tak?

    Kei Seichi said...

    kerisperak: kalau customer mintak, saya bagi skali..kalau tak saya bagi yang dah siap je..

    KRL kaprileader said...

    bley bwat geng ni... wat header gak...hehehe

    honeybeesyue said...

    da htr email pada kamu utk temphan header. ;)

    you&me said...

    hey en. kei shi. your header lawa sgt. so i got an entry for you. :)

    p/s: i do copycat those pic. sorry

    TAJUK: tempah header lawa

    izan mama mia said...

    nak tempah juga...

    Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...