Saturday, March 19, 2011

Jom kutuk blog aku!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Kali ni aku nak bagi peluang kat para pembaca aku untuk kutuk blog aku ni habis-habisan..YES! You heard me..aku bagi korang chance untuk kutuk blog aku..open selagi mane entry ni melekat kat blog ni...haha...
Tapi nak mintak korang jawab sket la soalan2 aku ni..xpe, xde betul salah and takkan effect result SPM or CGPA korang...hehe..

"Ape pendapat korang ngan header blog aku? Buruk ke? X lawa ke? Sakit mata ke?"
"Entry aku camne plak? Menarik ke? Kene cakap pasal bende laen ke?"
"Entry macam mana yang korang lagi suka baca antara sume2 entry aku ni?"
"Cara penulisan pulak? Kene happy-go-lucky lagi ke? Or kene tulis serius2 ke?"
"Penggunaan kata ganti nama 'aku'..sopan ke?nak kene tukar ke?"
"Penggunaan kata ganti nama 'korang'..tak bagus ke?nak kene tukar gak ke?"
"kalau aku buat tutorial pasal programming ada orang nak ikut x?"
"gadget2 kat sidebar2 ni ade ke yang nak kene hapuskan?"
"blog aku ni lembab nak load ke? nak kene ringankan lagi ke?"
"kutuk la blog ni dari hujung header sampai hujung footer..aku tak mara..open ni..serius.."

saje nak mintak pendapat korang sume sebab aku lebih senang mengamalkan konsep "suka sama suka"..aku suka nak tulis kat blog ni and para pembaca suka nak singgah blog ni...
so..tolong la aku improve blog ni untuk kesenangan dan keseronokan anda semua...
aku nak buat tutorial programming tu kalau ade yang nak ikut la..sebab banding ngan tutorial design, aku lagi gemar programming and bab2 design ni pon aku baru je blaja..tak layak nak wat tutorial lagi rasenye...

TQ!

26 comments:

Sayid Ann Ima said...

bnyk sgt bnd
serabut
hahaha
n nk buka lmbt
lolz
X)

Kei Seichi said...

ngeh3..=P
ape agak2 yang wat serabut tu?nak kene buang ke?

Sayid Ann Ima said...

tgk mcm blog aku
ha...
itu baru namany x serabut
huahuahua
XD

♥ bella nabila ♥ said...

ok...bg bella , lau gejet yg ner agak slow nak load , kasi potong..xpayah ubah cara drastik . kita make up blog kita , melambangkan sape diri kita..ok yunk?

Kei Seichi said...

sayid : ur blog is freakin emo..just like u..haha..n super fast 2 load 2..hahaha

bella : so..bg bella la..gejet pe yg bg awk lmbt load tu?

Aina said...

salam

akak load ok ja..no problem.overall ok.bab bahasa tu sesuailah tuk org muda2 mcm korang...kalau sopan sgt kang org kata adik skema pulak.hahaha

Kei Seichi said...

aina : hehe..skema ye kak..thanks komen..=)

dean said...

header ko 2 cartoon...ko ske cartoon eh
ok la 2..sesuai

entry ko plk?? oke jeq..aku baca jeq..tak kisah..

mmg suka kelabu eh??ok la gak..xskit mata

cara penulsan..memuaskan..ikut suka kaw la..blog ko kan..

kebanyakkan blogger selalu guna aku..so kitaorang mmg da phm cgt..
jgn riso..yang pgl korang tuh pon xde hal lah..

programming??pe maksud ko? kalo cam mnarik..ikut kot..

gadjet sumua tuh..nak lx bnyk2 pon tape..aku xkch..ahaha..sellau kalo aku pg blog tgok shoutbox ngn entry
2 jeq..ngn header sekali

tuk pengetahuan koo..page ko ne berat..meh aku tunjuk beratnya
181.04 KB hah..amek kaw..bawah 100 baru dikira ringan..memandangkn ternet aku laju..aku boleh masuk keluo konya page ngn senang

ne yang aku panas ngn blog ko..
asal tak lx aku lam bloglist ko..

hahaha,,

k caw..

NUR AYNIE said...

ermmm....aaa...kene bagi komen ker???
blog aynie cute..opsss...salah komen plak....hahaahah~~~ erm...mcm, ok jer..kene kutuk ek??? aduh..xtau..tp nmpk mcm kemas jer..=P

Nadhirah-chan said...

agak lambat bila scroll . cam tersekat-sekat . maybe yang nuffnang poll , mana-mana banner yang tak penting boleh keluarkan . tu jer la . taktau la kalau pakai javascript yang berat . kehkehkeh japgi meh komen plak . lalala~

Opah Kentang said...

takde la serabut sangat.
tapi loading tu agak lambat la.
kalau gune streamyx takde masalah la..
tapi kalau gune wifi tu..aduii.. tersenguk2 nk open.

try caari coding tuk ringan kan blog. ade?

opah dah tryy...n dye cepat kan proses loading! :)

Sayid Ann Ima said...

bkn emo
sj background hitam
nnt tulisan blh wat warna warni
comel kn
hahaha
XD

EnY YuSniZaR said...

Nice blog.. informative.. follow you :))

chentaNUYU said...

berat sikit!tp ok laa...nice :)

anne jasmine said...

overall ok... cewah.. btw.. sye anne.. 1st time menjejak ke sini n insyaALLAH akn slalu ke sini..
x pandai nk komen.. tp nk komen gak..

>> header tue comel.. tp 1 tone kaler ngan layout blakang so mcm tenggelam sket.. (jgn tgok anne pye header sbb x reti nk wat n x de org nk tlg wat) :(
>> entry best.. x de msalah act entry tue... jdlah diri sndri.. mst best..
tue je kot...


:)

Kei Seichi said...

thanks pada sume yang komen...
da baiki touch-up sket2 blog ni...ok x?
rajen2 la singgah sini ye...hehe

Diary oF Mine said...

err..
header: ok... xla sakit mata tgk...
blog ni menarik gak ar.. leh improve lg.. (cheh,,, hehehe)
cara penulisan: ok ja... aku tu bkn la kasar sgt pun.. huhu
tuto: blh ja..!! wat la...
loading: emm agak ar.. lg2 ngn line yg x berapa nak mnarik.. huhu.. pnt tnggu..

ok itu sahaja.. wabillahitaufikwalhidayah wassalammualaikum warohmatullahi wabarakatuh.... :D

Shikano said...

kmmmm...
sy suke header tu.. dan mcm komen2 laen gak, pakai wyerless u konpem xleh buke blog ni..
tutor progrming???? Luv dat So much!! sebab sem ni amek C.heehe

effa said...

keep it up...smuanya nice..x da cacat celanya...i loike...heee...so trskan berblogging...;-)

shahsyaz said...

huhuhu, slm perkenalan...
ehm, pertama komen sy ialah ( utk entry neh ), sy rse sumer ok je...

cume maybe lmbt loading kowt...
depends pd internet plak...

papehal, good job.

oh, nk buat tutorial programing ker??
chantek sgt!~
neh yg nk follow...btw, sy belajar bhs ruby..

♥ Che NamNam ♥ said...

hermm nice what belog nehhh..username pon lain dr lain.url pon lain dari lainn..eh takder kener mengena ngan soklan ko yer dik..hahah..

Nour Akmal said...

nampak ok je..tak serabut..tersusun..
blog pun tak berat..pemilihan kaler pn ok..tak sakit mata..topik yg jadi pilihan pun sedap di baca..=)

anyway, overall ok je..saya pun masih blaja lagi..so sme2 la kita tingkatkan blog kita ye..=)

kodokecik™ said...

serius..okie jeh tgk...sopan...hehehehe

aizamia3 said...

komen:

header: ok.. comel..

entry: jujurnya takdelah baca semua entry tapi so far ok, takde emo mana pun..

cara penulisan: ganti diri aku tu normal, orang yang baca boleh faham...

loading: so far ok, kalau lambat sangat tutup dulu kendian bukak balik... kihkihkih...

overall ok.. ;)

Farahanis Waheda said...

just drop by here , nothing worst i see . keep it up blogging :)

~yayaLOVA~ said...

assalamualaikum!
header okayy je.
post semua okayy. banyak informasi.
loading pun boleh laa.
cuma ade widget2 yg cam lambat load ckit laa.

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...