Wednesday, May 18, 2011

Free Header untuk blog HidayaM dan Jamaluddin

Assalamualaikum dan salan sejahtera..

Segmen free header masih lagi dibuka..rajen2 la join kalau berminat ye...

Kali ni nak kongsi dengan korang header yang aku buat untuk blog Hidaya Mansor dengan belog Jamaluddin...

Kat bawah ni header untuk blog Hidaya Mansor...


First draft

Final result

So? Pe pendapat korang? Ok ke tak ok?

Boleh terjah belog beliau kat sini... --> Belog Hidaya Mansor


Sekarang ni jom tengok header untuk belog Jamaluddin pulak...


First draft & final result

Another draft

Perasan tak aku ade buat 2 header untuk die? Kenapa aku buat 2 sedangkan die guna sekarang ni yang first tu? Sebab mase die reply emel aku mintak tukar, aku lambat bukak... Then bile aku dah tukar die kate die nak guna yang first tu... Alang2 dah buat 2 aku bagi je la kat die, bukan aku boleh guna pon...hehe...

Simple kan die punye? Sebab aku tengok blog die jenis informasi dan professional so aku pon pakai la topeng professional aku untuk rasa macam orang pro...lalu terhasillah header tu...Nampak pro ke? Hahaha...

Boleh terjah belog beliau kat sini... --> Belog Jamaluddin


Setakat ni semua request yang ade aku dah siapkan...ade 57 semuanye dan semua aku dah senarai dalam senarai peserta... Cuma tunggu feedback je...Lambat jugak diorang nak bagi feedback ni... Ade yang nak dekat seminggu dah tak reply lagi emel aku... Sibuk la tu kot...takpe, aku paham.... Cuma kerja jadi tertangguh, tak sedap rase...hehe...

Nanti update entry lain pulak...sape yang tak join lagi cepat2 la join...tarikh tutup pon tak lame je lagi....Jangan lepaskan peluang...








5 comments:

aque said...

wah.. mmg cumel la hader2 kamu buat.. chaiyok!!

Freaky said...

cantik header.. ceria je

Tunggu apa lagi. Cepat Pindah !!

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Terbaik la kei,

Thanks ye buatkan header Jamal.

www.jamaluddin.net

Cik Nadd said...

saye da terima header yang Kei buat taw n da reply e-mail.. nk in4m je.. tkt xsampai.. thanks ok buatkan header untuk saye.. :)

ain dzaya said...

ader luv2 nie...nmpak chumel mcm ownernyer "^^

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...