Monday, May 23, 2011

Free Header untuk blog Nabila Huda dan Ika Gawus

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Kali ni nak pamerkan header yang aku dah buat untuk blog Nabila Huda dan jugak blog Ika Gawus...
Sape yang masih nak join, still boleh submit entry kat sticky post...ade minggu ni dengan minggu depan je lagi kan? So cepat2 la ye, jangan lepaskan peluang!


Okay, malas nak tulis banyak2, jom tengok header untuk belog Nabila Huda kat bawah ni...


First draft

Final result

So...pe pendapat korang? Ok x? Boleh la terjah belog beliau kat sini... --> Belog Nabila Huda


Kat bawah ni pulak header untuk belog Ika Gawus...


First draft & final result

Simple kan? Dah tuan belog die pon cakap ok, aku pon ok je la..hehe...

Jom terjah belog beliau kat sini.... --> Belog Ika Gawus

So...jom la join sapa2 yang tak join lagi tu..masih ade peluang...jangan menangis pulak nanti kalau dah tutup offer taw...

P/S: Agak2 kalau aku buat tempahan header berbayar ade orang nak tempah tak?
P/S 2: Sedang menggunakan headset baru!Serius awesome!hahaha...tak dengar langsung bunyi dari luar, effect bunyi sangat realistik. Tengok movie yang dah banyak kali tengok sebelum ni rasa lain bile tengok guna headset ni.. 

Later!



6 comments:

LoLLa AdeLLa said...

Cantikk header . Nak jugaakk !

Kei Seichi said...

LoLLa AdeLLa: submit la entry.. =)

pwincess Lov3y dOv3y said...

nk join gak..boley??

Kei Seichi said...

pwincess Lov3y dov3y: boleh..meh la join..

ain dzaya said...

waa~
really2 like all the header..
tantekklaa....

Kei Seichi said...

ain dzaya: thanks.. =)

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...