Friday, March 25, 2011

Anak - anak baru...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Semalam aku dapat anak baru...Sape beranak? Aku ke? Bile mase la pulak laki buleh beranak...hahaha.. Aku dapat anak kucing...2 ekor...dapat dari blog ni...--> Myqza.blogspot... Kalau ade yang berminat nak adopt kucing boleh la contact beliau...Canggih zaman sekarang ni...nak kucing pon buleh dapat online kat blog...Nasib baik je tak buleh wire transfer kucing2 tu...hehe...

Comel tak? Cakap comel cepat!!hehe..

Tak bagi name lagi kat diorang ni...Ade cadangan tak?Drop your comments k?

TQ!

16 comments:

Abang Zam said...

kau bagi nama kucing yang putih tu abang, lagi sekor tu kau bagi nama zam

abang zam..comel siak!

anny said...

hahaha..boh la sekor ensem sekor chantek..cun sudah..

dtg singgah blog saya k..dun follow u..follow me lak okie..

http://ceritakisahidup.blogspot.com/

Opah Kentang said...

kucing dah sampe????

mau tengokkkkkkk...hehe

Nadhirah-chan said...

yang putih tu bagi nama Nadhirah-chan . baru terserlah kecomelannya . kehkehkeh :)

LadyComot said...

pasal kucing2 tu macam muka dah tua je..? wapa umurnya..pastu keding2 je badan..mcm tak cukup makan..hehehe

Kei Seichi said...

abang zam : buleh tahan idea ko tu..haha..

anny : hehe..ok gak tu...

opah : datang umah leww..

nadhirah : yang putih tu jantan la adeq...ngeh3...

ladycomot : kecik lagi kucing ni...3 bln lbey kurang..tu la..keding je kan?ni nak bagi makan banyak la bagi diorang sehat dan kuat...hehe

Diary oF Mine said...

bagi nama chomot and bushuk... ohooo... sgt sesuai... :P comel kucing ni... bagi 1 blh???

ZATTY said...

alahaii! comelnya!!! namekan Olen utk orange tuu, dengan yg putih tuu err, Kei? hehe. rumah sy pn ade 20++ kucing! baby saya, Momot mata dua2 belah buta.

:)

NAS :) said...

comelnyeee! kucing ekin baru je mati.nak 1 buleyy? post smp uma ye :) haha

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

comelll...... nak 1 boleh? hehe

IeDa_IsHiDa88 said...

comeynye kucing nie... baru2 nie kat bersamamu tv3 pun ade tgk pasal kucing... i like cat...

areteacar said...

COMEEEEEEELLL!!

aizamia3 said...

oren dan putih..

bagi makan yang berkhasiat kat oren dan putih ok.. bagi dia lagi montel..

wanacesh said...

kei beli kucing2 nh onlineker?biar betul?klo free nak jugaklah,,kos penghantaran camana?

bgi nama bwg putih n bwg oren,hehehe

KinosKoko said...

tomeiii la...buh sorng nama lady gaga, sorg nama justin biber..hahahaha

z said...

allergy sama kucing tapi mereka tetap comelll ^_^

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...