Thursday, March 24, 2011

Sudah Berwajah Baru!

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Blog aku sudah berwajah baru! Yang ni lame punye..

Template dan header lame...
So..ape pendapat korang? Patut guna yang lame ke kekal yang baru ni?
Honestly aku sangat suke yang baru ni..hehe...
Drop your comments k? Nak taw pendapat korang...

TQ!

14 comments:

Abang Zam said...

yg baru lgi awesome..ade cikaro kt tepi tu..hoho..nice eh

check mine to..TQ

Fauzan 'Jahn' Abas said...

awek tu lawa..kekalkan...hehe the whole page pun nice...

Freaky said...

cantik wess blog ko..jeles2 ade awek. haha

Siti Safiyyah said...

dua2 smart..takpe, template baru semangat baru..ye tak? kehkeh ;p


psstt : Remaja dan Sayang??

Farid Casablancas said...

lawa Header kau.. kalah aku..

Usha Blog Aku kalau Rajin

ezaty said...

even newbie at here tapi zaty selesa dgn yang baru ni. xserabut & sedap ja mata memandang :) sorry kalau ada terkasar bahasa :)

l.u.q said...

if u like the new one..so stay ngan yg ni je...~

BeaN MorENo said...

smart...

wanacesh said...

amboi2 suka kei tuka header ek,,awek tu memg lawa i loike yg bru tpi tulah,,rsa mcm pemilik blog nh pompuan je heh3

AMak paksa aku solat?uwaa~

combi said...

hoho.yg lame lagi cantek =D

eintanliana said...

yang lame lagi comey la..=)

gEe said...

lbih suke header yg lamer :)

aizamia3 said...

hari ni tengok... wah.. ubah lagi.. tapi seyes.. lawa awek tu.. kurang skit dari akakler... kihkihkih..

sireclipse said...

aku suke header lama..hehehe, yang baru ni aku suke background texture die, sejuk mata aku mandang (aicheh pandai la aku mengomen, blog sendiri ntah la..) hehehe

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...