Wednesday, March 9, 2011

Jom Chat!

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Korang perasan tak kat bawah shoutbox tu aku da pasang widget meebo? Widget tu untuk memudahkan korang chat ngan aku... *pada sapa2 yang sudi je la ye...hehe...* Kalau nak chat gune shoutmix tu payah... nak kene ke blog tuan die balik and chat kat situ... kalau die nak reply, die kene bukak blog kita n tinggal komen kat shoutmix kite... Macam leceh la kan...

So...sape2 yang nak chat ngan aku pasni buleh la gune widget tu...InsyaAllah akan online...korang tengok la bile2 aku online ke x... Jom la chat ngan aku supaya dapat berkenal-kenalan dan merapatkan silaturrahim antara sesama manusia...tak gitu?



So...jom chat!Jangan malu2 ye...


Update : da tukar gune chat room meebo... so korang boleh chat kat situ ngan aku ye...=)

P/S : Agak2 lembab x korang nak loading blog aku ni?

10 comments:

Firdaus Kasim said...

mcmana? sy x phm chat box nie

Post Paling Popular
6 ciri yang bagus

Kei Seichi said...

mudah je..kire macam ym la jugak...
cuma widget ni connect ke meebo...
kalau visitor datang lawat blog ni n taip kat widget tu,aku akan dpt msj la kat meebo aku..n boleh borak kat situ...setiap org yang chat tu laen2 id die..try la guna...

P0polita said...

biase2 je.. x lembap pun.. =D

Kei Seichi said...

xlembab ey?bagos la camtu...nanti kalau lembab orang x nak datang blog ni ag pulak...hehe...

aizamia3 said...

so far ok, sebab mungkin bukak time bkn waktu kemuncak kut..

Kei Seichi said...

hopefully blog ni x la membebankan orang yang singgah ye..kalau2 rase blog ni berat bagitaw la ye..boleh buang ape2 yang x perlu sangat...

| cik azeya | said...

tak lembap pon.
ok je

:)

Finaz Jaafar said...

tak la lembab sangat..oke jeh..anyway nnt tlg view n komen kat
http://www.1tube.my/video/1884/BLOGGER-IDOL-ANJURAN-TIAFAZUNIA-KINI-BERMULA

TQIA!!

Nadhirah-chan said...

mari kita terjah !!!!! HAHAHAHAHAHAK !!

ciknabil-a said...

eyh xda la.. bese jew.
sorry baru ada peluang nak follow. rajin2 la komen jgn smbunk2. ;)

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...