Sunday, May 1, 2011

Dah masuk bulan 5 dah??

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Sedar tak sedar hari ni bertarikh 1 Mei 2011..kan? Ke aku silap tarikh? Malu la kalau gitu.. Anyway, sudah 4 bulan berlalu dalam tahun 2011 samada kita sedar atau tak.. Owh, by the way, Selamat Hari Pekerja pada yang bekerja...dan pada yang menganggur macam aku, selamat hari-hari menganggur? Hahaha...Ok, joking...

So, pejam celik dah 4 bulan berlalu...Apa kata kita imbas balik selama 4 bulan ni, apa yang telah kita buat? Kire muhasabah diri la sikit.. Cewaah, jadi pakar motivasi la pulak kan.. So, sepanjang2 ni, apa yang u guys da accomplish?



So...bagi penggangur macam aku ni takde la banyak sangat bende yang aku accomplish sepanjang2 ni... I know, I'm pathetic aite? But I can say that I am a little bit better the when I was in 1 January 2011..haha.. So, ape yang aku da accomplish? Well, aku dah start blajar Photoshop, blajar Japanese sikit2, blogging, and some other stuffs... Aku ni susah nak stick to one thing coz aku cepat bosan... Mesti ade benda baru nak buat... In term of relationship pulak? Well, still single.. Erm...that makes it almost 3 years I'm single and I feel great! Single la senang, couple wat menyusah je..haha... Kawan2 baru pulak, well... Mostly or I'd day all af my new friends dok dalam lappy ni je or dok dalam alam maya je...hehe... Mostly blogger la... Dok rumah pon boleh dapat kawan kan? Senang zaman sekarang ni..

So..I guess that's pretty much what I achieve in the last few months... I know, I'm boring (-_-") so what? hahaha...

So..apa yang korang da achive sepanjang tahun 2011 ni? Dah tercapai tak azam tahun baru yang korang buat dengan bersungguh2 dulu tu? Aku punye masih sedang dalam pembikinan...hehe...

Share la pape pandangan korang kat komen ok? Macam biasa la kan, takkan nak kena bagitau selalu..haha..


13 comments:

cika said...

semoga mei ni lebih bermanfaat drpd bln2 sbelum ni..

Kei Seichi said...

cika : harap2 macam tu la...^^

Princess Tutu said...

good luck ya...

nohoho =) said...

ape aku dah acheive ek...
cepat betul mase berlalu

Kei Seichi said...

princess tutu: thanks...^^

nohoho =) : taw xpe...cuba la fikir balik pe yang dah dicapai sepanjang 4 bulan ni...=)

padlie said...

tahun ni xde azam pun..
dalam keje, tak tercapai apa2 lg.. :|

siap 2 research paper je..

Kei Seichi said...

padlie : 2 research paper tu kire ok la kan?

Ash Shikano said...

hehe... kite pom sdg berjink ngan photoshop n other software..tp agk terkiln my course tkde pc maintenance...u know rite? at least dpt tau format pom da ok..huhu

Kei Seichi said...

ash shikano: aah la..science comp xde pc maintenance...takpe2, blaja la ngan budak2 diploma...hehe...

Ash Shikano said...

ni senior takmo continue studi dis year? kat sini ade course babru bukak nnt... security network..gitu2 lar bunyi nye..hahaha

Kei Seichi said...

ash shikano: camtu la plannye..memang nak sambung. da apply aritu tp tgk la, ade rezki ade la..ade gak minta unisza tp sc la..

Ash Shikano said...

hah?? junior kite ar t..hehe..
all d best senior!^_^

Kei Seichi said...

ash shikano: camtu la nampak gayenye..hehe..thanks..^^

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...