Tuesday, May 31, 2011

Free header untuk blog Eza Boom Boom dan DhiaBellamiZam

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Kali ni nak kongsi dengan korang header yang aku dah buat untuk blog Eza Boom Boom dan jugak blog DhiaBellamiZam...masing2 panjang la pulak name...jenuh nak menaip...haha...

Pada sape2 yang nak join, tawaran masih terbuka. Cepat2 join sebelum tarikh tutup 3 jun 2011. Tak lame je lagi tu, hari Jumaat ni last... Jangan ketinggalan okay?

Oraite...jom la kite tengok header untuk Eza Boom Boom kat bawah ni...


First draft & final result

Okay tak okay? Cun tak? Smart jugak header ni, bangga aku kejap...haha..masuk bakul angkat sendiri.. =P
Papehal pon jom terjah belog beliau kat sini... --> Belog Eza Boom Boom 


Kat bawah ni pulak header untuk blog DhiaBellamiZam...jemput la tengok ye...


First draft & final result

Amacam? Cun tak tuan blog tu? Eh..header blog tu maksud aku...cun tak? hahaha...
Header kat atas ni ialah header untuk blog ke 50 yang aku buat...setakat ni aku dah buat 83 header...so lame lagi la nak mereview satu2 header ni...haha...mesti korang bosan kan?

Kalau bosan pegi la bace blog aku yang lagi satu tu...mesti lagi bosan ye tak?haha...Klik je kat "The Other Me.." kat atas tu...

Jemput2 la terjah belog beliau kat sini... --> Belog DhiaBellamiZam

Okay..berkaitan contest yang aku nak jalankan, ade idea tak nak buat macam mane? maklum lah tak pernah buat contest..hadiah die dah bagitau haritu kan? Heaer flash, header gif dan header biasa...Ye..aku tak berduit nak bagi korang hadiah duit... (T.T)  header je aku boleh bagi....

Ade cadangan tak untuk format contest tu macam mane? Agak2 ramai tak yang akan tertarik dengan hadiah yang aku tawarkan tu?Mintak pandangan korang yang baik hati lagi bijak pandai ni ye...hehe...

P/S: sibuk bace komik, tak terbuat sangat kerja...haha..



3 comments:

aque said...

suke yang first.. lalalala.. cun2

Eza Boom Boom :) said...

tq kei Seichi..Hee...mmg smart pun..Dh kena promote oleh abg ben dah...:).Byk jgk yg puji header blog eza..trima kaseh byk2.

Kei Seichi said...

aque: haha..thanks..

eza: owh..yeke..ade kene promote ey...hehe..same2..

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...