Friday, May 20, 2011

Free Header untuk blog Thyntha Lana dan Slumberznanie2

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Pada sape yang nak join segmen free header, tawaran masih terbuka...Boleh la bace sticky post kat atas tu k...
Dah takde request la sekarang ni...bosan pulak...hehe...

Kali ni nak pamerkan header yang aku dah buat untuk belog Thyntha Lana dan jugak belog Slumberznanie...

Kat bawah ni header untuk Thyntha Lana...


First draft

second draft

Final result

Amacam? Korang rase ok tak? Tuan belog ni cabar aku gabungkan elemen world + transformers gitu... Tulisan tu aku buat ala2 tulisan transformers...korang rase menjadi tak ey?hehe... Tapi die kate die still nak guna header yang die buat sendiri, so tak kesah la kan...bergantung pada die...hehe...

Boleh terjah belog die kat sini... --> Belog Thyntha Lana


Kat bawah ni pulak header untuk Slumberznanie...ni permintaan kedua die...


First draft & final result

Ni permintaan kedua dari die... Katenye nak simpan header ni sebagai bekalan kalau2 nanti banjir belog die and basah header yang die pakai sekarang ni...hahaha... Ikot la..aku tak kesah... Ramai jugak tanye nanti kalau2 nak header free lagi boleh tak... Boleh je, mintak la selagi segmen ni masih berjalan... Kalau dah abeh nanti tapi nak jugak, bergantung la kalau aku boleh buat ke tak... kalau tak sibuk aku buat la...hehe...

Terjah belog die kat sini... --> Belog Slumberznanie

Sekarang ni sambutan dah makin hambar...takde dah orang mintak header free.... orang dah taknak bende free kot...tak kesah la... hehe...boleh aku fokus untuk next projek untuk blog ni...

P/s:  sedang dalam pembangunan blog baru...blog ni nanti hanya akan fokus pada information and tutorial...blog 1 lagi untuk personal thought and stuffs...kalau minat nanti boleh la singgah belog 1 lagi tu...









7 comments:

misz fae said...

saya nak header free bole?hehe;)

Kei Seichi said...

misz fae: boleh je..submit la entry... =)

misz fae said...
This comment has been removed by the author.
Kei Seichi said...

misz fae: da dpt entry n da tgk..nanti sy buat k...
x leh follow ke?erm..xtaw la pulak nape...try la lagi sampai berjaya..hehe..

misz fae said...

oke thx yer..;))))

misz fae said...

en kei da pening yer nak buat sy punya..ayukk! haha;P

Kei Seichi said...

misz fae:hehe..tunggu je la bile da siap nanti..tengok berkenan ke tak ye...

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...