Thursday, May 19, 2011

Relevan tak ade 2 blog??

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Nak mintak pendapat kawan2 sume...ok tak kalau aku buat 1 lagi blog? Blog ni untuk informasi ngan tutorial, blog 1 lagi pasal cite2 personal dan sebagainye...

Korang rase ok tak? Sebab macam kacau bilau je blog ni, kejap personal kejap info...Kalau boleh nak asingkan supaya kalau orang nak baca info boleh baca info je, yang personal boleh skip dan sebaliknya...

So...sila tinggalkan pendapat kalau sudi ye...thanks...


9 comments:

Halusinasi said...

setuju...lebih memudahkan sebenarnya...sbb bila personal bercampur dengan keje macam haru biru sikit..huhu

Kei Seichi said...

halusinasi: hehe..org ade 4 blog memang la setuju... =P

Nor Suhaiza said...

setujuuuuu...
saya bru je buat blog 1 ag...
yg tu tok wedding saya...segala2nya pasal wedding.
ptot buat 1 ag bog sebab ada org yg xsuka pasal kisah2 peribadi....bukan bz body pnya org la...
tp ada ke yg xbz body...
hu3...

Kei Seichi said...

nor suhaiza: hehe..betul jugak kan...erm..kena pikir la pulak nama ngan url blog baru...

Ena Qalinsya said...

ok gak, tak campo... dh buat jgn lupa btau yeeee hehehe

dean said...

xsetuju

Kei Seichi said...

ena: nanti kalau buat letak link kat sini...hehe

dean: nape x stuju?

linda a.k.a ibusumaiyah said...

pendapat saya...setuju ...saya pun ade hasrat macam tu..:)

zarul farhana said...

setuju...setuju....

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...