Sunday, June 5, 2011

Free Header untuk blog Asfarina, Fadzilah dan Humayraa

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Kali ni giliran Asfarina, Fadzilah dan Humayraa pulak untuk direview header mereka... Aku buat cepat2 supaya korang pon tak la bosan asyik cerita pasal header je kan...

Kalau nak baca benda2 ringan atau sekadar bacaan masa lapang, jenguk la blog aku yang lagi satu kat SINI


Oraite, kita mulakan review untuk header Asfarina...


First draft


Final result

So? Pe pendapat korang? Okay tak header ni? Jom singgah belog beliau kat sini... --> Blog Asfarina


Header seterusnya ni ialah header untuk blog Fadzilah...


First draft

Second draft

Final result

Okay tak okay header ni? Jom lawat blog beliau kat sini... --> Blog Fadzilah


Okay, header yang last untuk entry ni ialah header untuk Humayraa...


First draft


Final result


Pe pendapat korang? Jom la singgah blog beliau kat sini... --> Blog Humayraa

Buat masa ni masih menunggu feedback daripada mereka2 yang baru aku buatkan header diorang... Semalam (Sabtu) ialah hari terakhir aku buat header2 tu semua, cuma sekarang ni tunggu feedback and confirmation then baru aku review.. So kalau korang lambat bagi feedback so lambat la aku nak review dan lambat la abes...so kalau boleh cepat2 la bagi feedback ye... Macam sebelum2 ni ade yang masih lagi tak bagi feedback so aku kena skip review header diorang dulu...


Anyway, nanti sambung lagi pasal header ye...










1 comment:

Freaky said...

jenguk2 header lawa kat sini. hehe

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...