Sunday, June 5, 2011

Free Header untuk blog Umie, Zara Chaiz dan Nowriz

Assalamulaikum dan salam sejahtera...

Kali ni giliran Umie, Zara Chaiz dan Nowriz untuk direview header mereka...so bersedialah! haha...


Mangsa review pertama ialah header Umie...


First draft & final result

Dulu mase awal2 ade jugak sorang peserta nama Umie, tapi tu Umie lain, ni Umie lain ye... Anyway, sape dapat teka tangan pegang epal tu aku cilok dari mana? Sape dapat teka aku ucap tahniah..hehe...

So, jom lawat blog beliau kat sini... --> Blog Umie


Mangsa review yang seterusnya ialah Zara Chaiz...


First draft

Final result

So? Pe pendapat korang? Okay tak? Jom singgah belog beliau kat sini... --> Blog Zara Chaiz


Mangsa review terakhir untuk entry ni ialah Nowriz...


First draft


Final result

Amacam? Cantik tak? Boleh la singgah belog beliau kat sini... --> Blog Nowriz


Macam aku pernah tulis dulu, terpulang pada tuan blog tu samada nak guna atau tak header yang aku buat kan.. Mungkin tak semua yang guna, biasa la tu kan... So terpulang la pada tuan blog tu sendiri, yang penting aku tahu yang aku dah tunaikan permintaan diorang...dan aku rasa puas hati...hehe...

Anyway, nanti sambung lagi... Jom lepak rumah baru aku kat SINI










3 comments:

Ini Kisah Tia said...

cun2 ;)
boleh blogwalking ..

Hormati Mereka Yang Lebih Tua

CikHaniBhulat said...

best2...cantik lak tu headr dorg =)

p/s: plz help me..i really need a help..visit my page, u will know my problem =(

nurul nadia nasir said...

kei..bukan xnk pkai tp line intrnet lembapp..nk load header jer amek mse 1 jam..grrr dah byk kali try upload..insyaallah nnti bile line dah lju sya pkai keyh :)

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...