Saturday, June 4, 2011

Free Header untuk blog Effa, Elynn Aiza dan TheOnlyAein

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Bermula dari entry ni, aku akan review 3 header sekaligus sebab segmen free header tu dah tamat dan kalau boleh aku nak cepat2 habiskan review semua header ni...So please bare with me k...kalau taknak bace pasal header review ni tunggu la entry yang lain tak pon singgah la belog aku yang lagi satu tu...hehe...

Kat bawah ni header yang aku dah buat untuk blog Effa, blog Elynn Aiza dan jugak blog TheOnlyAein

Mula2 kita tengok header untuk blog Effa...


First draft & final result

So? Pe pendapat korang? Boleh la jenguk belog beliau kat sini...--> Blog Effa


Okay, kita teruskan dengan header yang aku buat untuk Elynn Aiza pulak ye...tengok la kat bawah ni...


First draft

Final result


Macam mane? Okay tak? Jom la jenguk belog beliau kat sini... --> Blog Elynn Aiza


Seterusnye, header yang aku buat untuk TheOnlyAein...Nak tengok tak? tengok la kat bawah ni...


First draft

Final result

Amacam? Comel tak header ni? Tuan die pon comel kan? haha..

Jom terjah belog beliau kat sini... --> Blog TheOnlyAein


Alhamdulillah segmen berakhir dengan jayanya dan aku dapat capai personal target aku iaitu buat header untuk 100 blog...

Yang tak dapat join jangan bersedih ye, mungkin lain kali boleh join segmen lain yang aku buat pulak ye...

So, blog ni lepas ni akan hanya ada informasi, tutorial, tips dan apa2 benda yang berinformasi yang aku nak kongsi samada berkaitan komputer, kesihatan, sukan, tips kehidupan dan sebaginya...

Kalau korang nak baca benda2 personal dan lebih ringan, macam nak baca time korang minum2 petang ke kan...jemput la ke blog aku yang lagi satu...just klik je menu "The Other Me" kat atas sana tu...








4 comments:

Freaky said...

haaa da abis pun.. x penat ke buat 100 header ? banyak tuu

Kegilaan Sekarang

Kei Seichi said...

freaky: penat memang penat..tapi puas la kan..hehe..eh, aku ade join segmen ko tu..hehe

syafeika edora said...

1st tym sgh cn asenye.. pelik tetibe ade trafik dtg dr cn so dtg jenguk jap.. tmbh taching bla ade SE dlm reading list tu,hehehe... :D


btw, cntik2 header tu

TheOnlyAein said...

thanks Kei Seichi ;)

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...