Friday, June 3, 2011

Free Header untuk blog Gadish Lolipop dan Mama Ishazah

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Cepat dapatkan header free anda! Hari ni hari terakhir!!!

Okay..kali ni nak review header yang aku dah buat untuk blog Gadish Lolipop dan Mama Ishazah...

Kat bawah ni header yang aku buat untuk blog Gadish Lolipop...


First draft & final result

So? Macam mane? Pe pendapat korang? 

Jom la terjah belog beliau kat sini... --> Blog Gadish Lolipop


So, kat bawah ni pulak header yang aku dah buat untuk Mama Ishazah...Jemput la tengok ye...


First draft

Final draft

So? Pe pendapat korang? Jom terjah belog beliau kat sini... --> Blog Mama Ishazah

Aku ingat lecturer aku cakap mase aku buat header2 ni sume...Kita kena penuhi kehendak user/customer tak kira betapa pelik permintaan yang diorang nak..So, masa blaja dulu takde la pikir sangat, ape bende lanyang pelik sangat yang customer nak tu...Tapi masa buat header2 ni sume baru la aku dapat taw sikit2...lain orang lain ragam lain citarasa lain minat kan.. So even kita ade pandangan sendiri dan idea sendiri, tak boleh la ikot suke kan..baik keje sendiri pastu jadi customer sendiri...haha...

Anyway, jom la lawat blog aku yang lagi satu tu..mesti korang bosan asyik cite header je kan...aku tau blog aku ni tak menarik pon...cap ayam je...blog lagi satu tu lagi la cap ayam...haha...tapi kalau korang suke blog cap ayam takde masalah kan...hehe..so jemput la ye kat SINI... 


2 comments:

Gadish Lollipop said...

uish , awesome lah header yg first tu . lucky betul org yg dpt tu kan , keh keh keh . sayang kei seichi lebih !

Novelgurl said...

betul2..kehendak pelanggan tu penting.hehe,

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...