Friday, June 3, 2011

Free Header untuk blog Fana dan Eye-ni

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Masa tutup segmen hampir tiba...beberapa jam je lagi...so cepat2 submit entry anda bagi yang masih nak join...lepas ni kalau ade yang submit tak akan dilayan ye...

Anyway, kali ni nak share dengan korang header yang aku dah buat untuk belog Fana dan jugak belog Eye-ni...Sabar la ye..hais review sume2 header ni korang dah tak payah tengok dah header2 ni sume...confirm bosan tiap2 entry asyek pasal header je kan...sabar je la...hehe...

So, kat bawah ni header yang aku buat untuk blog Fana...jemput la tengok ye...


First draft & final result

Camne? Okay tak? Jom tengok header ni kat belog beliau...--> Blog Fana



Okay..kat bawah ni pulak header yang aku buat untuk blog Eye-ni....


First draft

Final draft

Pe pendapat korang? Okay tak? Jom terjah belog beliau kat sini... --> Blog Eye-ni

Cepat dapatkan header free sebelum tutup malam ni...agak2 sampai tak 100 request? Setakat ni ade 90+ request, kalau sampai 100 memang awesome la...hehe....

P/S: Rase nak tengok wayang cite X-Men la...tapi aku bukan macam orang lain boleh senang2 je tengok wayang...hurm...tunggu la 2-3 bulan lagi boleh download yang gambar lawa punye...Biar la ketinggalan zaman pon..Fast & Furious 5 pon tak tengok lagi aku ni...haha...

Jemput datang rumah satu lagi kat SINI...








2 comments:

Freaky said...

wooot woot.. bro buat la entri.. nak baca gak ape ko tulis. huhu

Sanggup Pakai Sweater Ini ?

Kei Seichi said...

freaky: usha la blog 1 lagi..haha

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...