Monday, June 6, 2011

Free Header untuk blog Mira Nasiruddin, Nurul Nadia dan Cik Nuyul

Assalamualaikum dan salam sejahtera....

Kali ni sampailah giliran untuk aku review header yang aku dah buat untuk blog Mira Nasiruddin, Nurul Nadia Nasir dan Cik Nuyul...

Okay, kita teruskan dengan header yang pertama iaitu header untuk Mira Nasiruddin...


First draft & final result

So? Amacam? Simple je kan? Jom tejah belog beliau kat sini... --> Blog Mira Nasiruddin



So, header yang seterusnya aku buat adalah untuk blog Nurul Nadia Nasir...


First draft & final result

Haaa...request untuk header ni agak pelik bagi aku pada awalnye sebab die request aku cantikkan header die yang sedia ada.. Mula2 memang blur tak ingat la, tak tau camne nak cantikkan header die sebab bagi aku dah okay dah...Tapi alhamdulillah dapat jugak la aku buat dan die pon cakap okay, so okay la kan...bukan apa, kalau request nak cantikkan header yang sendiri buat macam agak susah sebab masing2 citarasa lain2 kan..dan kalau korang pon mesti lagi suka kalau dapat guna hasil tangan sendiri, betul tak?

Anyway, jom terjah belog beliau kat sini... --> Blog Nurul Nadia Nasir


Header yang terakhir untuk kali ni ialah untuk Cik Nuyul...


First draft


Second draft


Final result


Amacam? Okay tak? Jemput la singgah ke belog beliau kat sini.. --> Blog Cik Nuyul


So, hanya tinggal beberapa header je lagi untuk direview...lepas ni boleh la tarik nafas lega...korang pon tak perlu baca entry2 berkaitan header yang bosan2 ni kan...Aku tau korang bosan sebab tak komen...haha...

Anyway, jemput singgah blog aku yang satu lagi untuk bacaan2 ringan2..klik SINI










5 comments:

~syue~ said...

saye?huhuhu

Kei Seichi said...

~syue~: ye?nape ngan awak?hehe...

Cik Nin said...

huaaa...nak jugak... ^_^

Kei Seichi said...

cik nin: alaa..dah tutup da segmen..maybe lain kali ey.. =)

kiwi said...

nice! :)

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...