Monday, June 6, 2011

Free Header untuk blog Amalina, Taqizaini dan Eja Ganu

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Kali ni tiba lah giliran untuk aku review header yang aku dah buat untuk blog Amalina, Taqizaini dan jugak Eja Ganu...

So tanpa memanjangkan entry, jom kita teruskan...

Header kat bawah ni untuk Amalina...


First draft

Second draft

Final result

Amacam? Okay tak? Kenapa banyak kali tukar background? Sebab mase ni aku tengah agak blur dan die request corak yang simple dan cantik..banyak corak yang boleh jadi simple dan cantik tapi tak sume orang pikir macam tu kan...So lepas try and error so jadi la hasilnye macam ni....

Jom lawat belog beliau kat sini... --> Blog Amalina


Header seterusnya ialah untuk Taqizaini...


First draft


Final result

Amacam? Okay tak? Salah seorang peserta lelaki dalam segmen aku ni... Nape laki tak banyak yang request header kat aku ey? Tak cukup menarik kot offer aku ni...ntah la...

Anyway, jom lepak kat blog beliau kat sini.. --> Blog Taqizaini


Header terakhir kali ni ialah untuk Eja Ganu...jom sama2 kite tengok...


First draft

Second draft


Final result

So? Amacam? Okay tak header ni? Jom lawat blog beliau kat sini... --> Blog Eja Ganu


So, review header pon dah nak habis...Ade beberapa header je lagi sebelum sampai ke penghujung.. Tapi mungkin akan skip kalau ade lagi yang tak bagi feedback...

Hurm...nak tulis entry pasal ape pulak lain kali ey....need to do some research....

Anyway, singgah la rumah aku lagi satu tu..walaupon tak brape nak best..aku tau aku memang tak best...haha..











4 comments:

Freaky said...

bro, letak la link untuk blog 2 no kat sidebar tu..

10 Tips Menawan Hati Lelaki

CikHaniBhulat said...

cantik..yg belog amalina tu, headear 1st and last cntik... belog eja ganu lak final result cantik =]

Kei Seichi said...

freaky: da letak..ade jugak aku letak kat menu tab kat atas tu tajuk the other me...

Kei Seichi said...

CikHaniBulat: hehe...thanks..

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...