Wednesday, June 1, 2011

Free Header untuk blog Missina dan Amanina Nasuha

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Kali ni nak share dengan korang header yang aku dah buat untuk belog Missina dan jugak belog Amanina Nasuha...
Sapa2 yang nak join, anda masih berpeluang sehingga la 3 Jun 2011 jam 11.59 pm. Lepas tu tak terima dah okay...siila submit entry kat sticky post kat atas sana ye...

Kat bawah ni ialah header untuk blog Missina...


First draft

Final result

Okay ke tak? Pe pendapat korang?

jemput la datang ke belog beliau kat sini... --> Belog Missina


Okay...kat bawah ni pulak header untuk blog Amanina Nasuha...

First draft

Second draft

Final result

Pembetulan yang beribu2 lemon tu aku tak letak la sini ye...korang pon bosan bace blog ni kan, so aku letak sikit2 je..haha..

Jom terjah belog beliau kat sini.... --> Belog Amanina Nasuha

Korang dah jenguk tak belog aku yang lagi satu tu? Meh la jenguk2...kalau tak nak masuk, tengok ikot tingkap pon jadi la...hehe....klik kat sini kalau malas nak ikot jalan jauh.. --> Kei Seichi official blog
Kalau rase nak follow, follow la walaupon aku tau takde orang nak follow pon...haha...

Okay la, nanti sambung...







4 comments:

Eja GaNu said...

nk header free gak hihihi

dh join http://ejahashim88.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

Aina said...

header amanina tu cun...:)

fRaMe+LenSeS said...

cantiknya... pandainya kamu buat..

aippp.. aiipp.. Nadh datang melawat ni.. salam lawat.. salam ziarah..

Nadh nak kongsi cerita 100 Letters of LOVE
. baru ciap ja ni. rajin kalau komen ya. Nadh baru belajar buat cerita ni.. :) Mungkin dengan teguran sahabat semua dapat improve skill menulis Nadh. Maceh ya. :)

Amanina Nasuha said...

hehehe..thanz..ngat lpe nk p0st..
aina:thank u yerk....

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...