Wednesday, June 1, 2011

Free Header untuk blog Aina dan Fifymeow

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Pada siapa2 yang masih belum join segmen ni dan nak join, anda masih berpeluang sehingga 3 Jun 2011 iaitu hari Jumaat ni...so cepat2 la join kalau taknak ketinggalan...

And also, jemput la datang ke rumah baru aku kat sini...Blog ni aku jadikan office aku dan blog satu lagi tu kira rumah aku la..so jemput la datang ye...boleh klik kat "The Other Me" kat menu atas tu atau klik kat sini je... --> Kei Seichi Official Blog

Anyway, kali ni nak pamerkan header yang aku dah buat untuk blog Aina dan jugak blog Fifymeow...

Kat bawah ni header yang aku dah buat untuk Aina..betul ke name die ni sebab die tulis Korea...Aku tak faham Korea, just tengok URL blog die je..haha..Kalau salah nama bagitau la ye...

First draft

Final result

Amacam? Okay tak? Jemput la terjah belog die kat sini... --> Blog Aina



Okay, kat bawah ni pulak header yang aku dah buat untuk belog Fifymeow...jemput la tengok same...


First draft & final result

Pe pendapat korang? Okay tak? Jom jenguk belog beliau kat sini... --> Belog Fifymeow


So, ade korang baca tak entry2 panas hari ni? Bukan entry blog ni la...aku taw la blog ni tak panas pon...suam pon tak..haha...

Pasal blogger yang dikatakan menipu blogger lain dan jugak ade blogger muda yang buat hal tulis entry pelik2...nak taw sape diorang? rajen2 la jenguk blog blogger2 popular...insyaAllah ade..

Yang first matter tu aku pon tak taw la nak salahkan mane, pihak yang dikatakan menipu tu ataupon pihak yang yang dikatakan ditipu tu...malas nak komen, kang tak pasal2 aku jugak yang kena...haha..

Yang hal satu lagi ni memang tak patut la...tapi ade jugak yang sokong blogger tu, dan ramai jugak yang menentang...yang pasti memang blogger tu la yang salah post bende pelik2 dalam blog...ape nak jadi umat manusia sekarang ni pon tak taw la...

Cepat melatah manusia ni...haha...

Anyway, jemput la ke rumah baru aku tu...sunyi sepi je rumah tu...sian...haha...






2 comments:

Freaky said...

yang aku baca kat blog ben ashaari je pasal blogger tipu tapi ape yang tipu tu pun aku tatau. haha

Jenis Perfume dan Peribadi

Kei Seichi said...

freaky: nak taw ke?try tengok2 kat bloglist sebelah aku ni..rase2 ade lagi..rajen klik la satu2..hehe

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...