Thursday, June 2, 2011

Free Header untuk blog Misz Fae dan Protege

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Kali ni nak share dengan korang header yang aku dah buat untuk blog Misz Fae dan jugak blog Protege...
Pada siapa2 yang nak join, tawaran masih terbuka sehingga jam 11.59pm 3 Jun 2011 iaitu malam esok...so cepat2 dapatkan sebab lepas ni kalau nak jugak header boleh, dengan sedikit bayaran...hehe

Kat bawah ni header yang aku dah buat untuk blog Misz Fae...


First draft & final result

Amacam? Cun tak header ni macam tuan belog die?haha... Gambar yang sebelah kiri tu sebenarnye terjadi dengan tak sengaja..letak2 camtu tetiba cam masyuk pulak...haha...

Jemput terjah belog beliau kat sini... --> Blog Misz Fae


Kat bawah ni pulak header yang aku buat untuk blog Protege...


First draft & final reult

So, camne? Okay tak header ni? Jemput la ke belog beliau kat sini... --> Blog Protege

So, esok tarikh last untuk segmen ni...rase rindu pulak nanti kalau dah abeh segmen ni...kena cepat2 buat tutorial dengan contest tu...Aku tau korang mesti boring dengan blog ni kan, takde bende pon...haha..

Project collaboration tu macam nak jadi je so nantikan la ye pe die project tu...hehe...

Anyway, jemput la ke rumah baru aku tu...takde orang nak datang pon kan...sunyi sepi je..bunyi cengkerik je yang ade kat blog tu...haha...klik sini

Sekarang tengah guna mouse kat tangan kiri sebab tangan kanan agak stress dan agak sengal2...so slow sikit la nak buat pape guna mouse ni...macam mane la nak buat photoshop ni kan...cuba je la...

P/S: nanti nak mintak tolong sikit dekat rakan2 blogger boleh tak? Tak susah pon...nanti aku bagitau ye...hehe..harap2 ade la yang sudi hulurkan tangan membantu ye...





4 comments:

Freaky said...

cantik bro header yang first tu.. huhu

Kucing Ape Ni ?

pRotege oN tHe R0ad said...

mcm kenal minah protege tu,,huhuhhu...

Dea said...

cantek2...:)

misz fae said...

kei, jgn puji lebih2..malu lah..haha;P thx ye kei tlg buatkan header yg cantik utk fae!;)

sorie,ketinggalan zaman nak usha sini..blogger prob..sakit aty..grrr!

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...