Monday, June 6, 2011

Free Header untuk blog Nabila Saat, Aten I_nur dan Qurattul Aini

Assalamulaikum dan salam sejahtera...

Review header untuk kali ni dah sampai giliran mereka iaitu Nabila Saat, Aten I_Nur dan jugak Qurattul Aini...
Header mereka ni ialah dari no giliran 81 hingga 83.. So tak lama dah lagi...sabar ye... Sikit lagi nak abes review header2 ni sume...hehe...


Oraite, kita mulakan dengan header untuk Nabila Saat...


First draft


Final result


Macam mane? Okay tak? Jom la lawat blog beliau kat sini... --> Blog Nabila Saat


Header seterusnya ialah untuk Aten I_Nur...jom la tengok...


First draft


Final result


So? Macam mana? Bagi la pendapat sikit... Jom singgah blog beliau kat sini... --> Blog Aten I_Nur


Header kat bawah ni pulak untuk Qurattul Aini...


First draft


Second draft


Final result


Macam mane? Comel tak? Jom lawat blog beliau kat sini... --> Blog Qurattul Aini


Okay, nanti sambung review lagi....Macam tak review sangat pon kan? Saje nak buat modal entry..mane taw ade yang follow perkembangan header2 ni sume..hehe...


P/S:Nape la tangan kanan ni syok sangat picit key untuk tangan kiri...okay la dari dulu, tangan kiri picit key "A" je..haha..

Pegi la singgah blog aku yang lagi satu tu kalau korang ade mase...











5 comments:

Putri Malu @ ima salsuzaima said...

waaaaaa..cantek..buat untuk saya pulak..hehe..

aTeN i_nur said...

tq so muchh..:)

Haffiz MohdNoor said...

nice..nak jugak boleh??hehe :D

CikHaniBhulat said...

selalu bg header ekh..nak jgk la =p

Kei Seichi said...

Putri malu: hehe..tawaran da tutup la..sorry...

aten i_nur: welcome.. =)

haffiz: tawaran da tutup la bro..lambat sikit je..hehe

CikHaniBulat: hehe..tawaran dah tutup la cikhani..sorry...

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...