Wednesday, June 8, 2011

Jom lawat rumah baru!

Assalamualaikum dan salam sejahtera...




Nampak tak header tu? Header sape pulak tu? Tu la header blog aku yang lagi satu...

So korang2 sume jom la pegi rumah baru aku tu..tak jaoh pon...klik je kat header tu...

Blog ni aku on hold kejap sebab material tak prepare sangat lagi..akan kembali update dalam masa terdekat InsyaAllah...

Anyway, jemput la ye ke rumah aku yang lagi satu tu...

10 comments:

Freaky said...

eh tuan rumah pun mari la pergi juga. segan la kalo x de tuan rumah

Kei Seichi said...

dua2 rumah pon tuan rumah ade..masuk je..jangan buat macam rumah sendiri..haha

zarulfarhana said...

nmpak cntik la header tue...

Amanina Nasuha said...

not bad..oke..cantik

Fyqa said...

wahh ada 2 rumah ;)

Kei Seichi said...

fyqa: jemput la singgah.. =)

Amanina: thanks.. =)

Zarulfarhana: thanks..=)

Faztee Danisha said...

dtg jenguk sini dulu..nt gi rumah baru kamu

syukur atas nikmatnya
petronas untung besar..kemain lg

abglan said...

Mantap... kalau 2 rumah dapat 2 kali payment

Haffiz MohdNoor said...

blog baru . nice.. header cantik, buatkan Apis boleh?? hehe

cik ayin said...

banyak betol umah dia

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...