Saturday, June 4, 2011

Pengumuman: Segmen Free Header by Kei Seichi telah ditutup

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Ade berita sedih ni nak share dengan korang...Yup, segmen Free Header by Kei Seichi telah berakhir secara rasminya..Pada yang tak sempat nak dapatkan header tu jangan nanges ye...mugkin ade peluang lain kali....

Terima kasih pada yang dah join..sangat2 menghargai sokongan korang semua...Aku harap sangat korang suka dengan header2 yang aku buat tu..dan pada yang ade buat entry penghargaan semua tu, aku ucap terima kasih banyak2...mungkin tak dapat nak komen kat semua entry tu, so aku ucap terima kasih kat sini je la ye..and harap2 korang bace la..hehe...

So, ape pulak nak buat lepas ni kan? Nantikan segmen seterusnya daripada aku, Kei Seichi pada masa akan datang. harap2 masih dapat sokongan daripada anda semua...

Terima kasih pada anda kerana menjayakan segmen ni, tanpa anda segmen ni tak kan ke mana...Dan terima kasih jugak sebab bagi peluang designer cap ayam macam aku ni untuk buatkan header untuk korang semua...

Pada yang baru submit entry tu, aku akan cuba siapkan secepat mungkin ye...harap bersabar..hehe...

Jumlah penyertaan ialah sebanyak 98 orang yang submit entry..kalau tambah tolak yang mintak bawah meja ade la jugak 100...so kira tercapai la target aku kan..lebih kurang...hehe

Owh..jemput la ke rumah baru aku kat SINI. tak jauh pon, klik je kat situ...hehe...

Nantikan segmen @ contest seterusnya daripada aku...





7 comments:

Eja GaNu said...

congrt coz dh smpai target..x sbar nim nk tggu segmen @ contest akn dtg...lebih2 lg yg free hahaha *gila kentang tol aku nim*...anywayy thnkss bt header free

Freaky said...

waa sampai target gak tuu.. yess masa nak baca entry anda lak :D

Smart Phone Terbaik 2011

cik tyraa said...

erkk dah tutp nsib baik smpat anta last mnit tpi tak tau dpt ker tak hopefully dpt ^_^

holaulala said...

thnx for header:) suke3!

Иʋяʋ˩ Ǫʋяαттʋ˩ ΔιИι =Ɖ said...

Thanks ye Mr. Kei Seichi utk header yg telah dibuat =) suka ! suka ! =D

Btw , semoga sukses selalu ;)

ummiross said...

huhuhuuu sedihnya, ummi terlepas peluang....

cik tyraa said...

thanx 4 the header cantek2

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...