Friday, June 3, 2011

Free Header by Kei Seichi

Ini adalah sticky post, sila scroll ke bawah untuk entry terbaru. Terima kasih

Assalamualaikum dan salam sejahtera...



So..kali ni aku nak bagi free header kat u guys yang berminat... Tujuan aku buat bende ni ialah untuk aku buat something yang bermanfaat untuk blogger2 yang ada... Diingatkan yang aku hanyalah designer beginner ok? So ade pape yang silap tegur2 la ye... Ni jugak boleh dijadikan sebagai aku punye latihan... Aku akan buat header menggunakan Adobe Photoshop..So,apa yang perlu u guys buat?
  • Follow atau tidak terpulang pada individu...
  • Disarankan guna template default blogger..template lain takut tak sesuai plak kan...tapi kalau rase sesuai takde hal...
  • Buat satu entry berkaitan dengan header yang u guys nak.. Tajuk entry ialah "Free Header by Kei Seichi"
  • Letak banner kat atas tu kat entry tu...
  • Dalam entry tu korang kena tulis benda2 yang berikut: 
  1. Size header: Sila nyatakan size header yang u guys nak. Kalau tak tahu size aku akan buat size header macam aku iaitu 850 x 350 ...
  2. Background color: Bagitaw la nak background kaler ape. Kalau nak transparent pon bagitau la jugak
  3.  Ayat yang nak diletak i.e nama blog or tagline or pape je la yang u guys rase nak letak
  4. Font. Let say tak taw sangat pasal font, aku akan buat ikut kesesuaian. Kalau boleh letak skali nak font kaler ape...
  5. Gambar. Misal kata u guys nak letak gambar sendiri, sila provide kat entry. Juga kalau ade nak letak gambar ikan ke lembu dan sebagainye, sila la letak sekali. Kalau taknak letak gambar sendiri tapi nak letak gambar kartun pon sila la sediakan ye..Kalau boleh bagi resolution yang besar lagi bagus, senang sikit nak crop...
  6. Contact. Sila sediakan cara nak contact anda bila header tu da siap samada nak contact guna FB or email or surat or pos laju dan sebagainya. Mana2 yang menyenangkan u guys dan tak menyusahkan aku..haha...
  7. Lain-lain. Misal kata ada pape bende lain yang u guys nak letak, sila la nyatakan.
Lepas dah buat entry tu, tinggalkan link kat ruangan komen ye?

Tawaran akan berakhir bila2 aku rase nak akhirkan. So sila abaikan tarikh post tu ye....Kalau ramai sangat mungkin sekejap, kalau tak ramai mungkin lama. Hanya dibenarkan ubah sekali sahaja setelah aku tunjuk kat tuan punye blog. Note yang aku mungkin cuma dapat siapkan 1 - 3 header sehari so diharap bersabar ye...Lagi satu, design aku tak lah sehebat designer2 yang ade ok so maaf la kalau tak lawa...

Update: Syarat terbaru:  Kalau tak letak at least kriteria2 kat bawah ni, aku berhak samada untuk buat atau tak. Kalau aku buat, sebarang perubahan tidak akan dilayan...


Tarikh tutup: 3 Jun 2011

  • Background color
  • Ayat nak letak(nama blog/url/tagline)
  • Warna font
  • Gambar(misal kata nak letak gambar selain gambar sendiri pon sila sediakan..kalau suruh aku cari, bergantung pada budi bicara)
  • Contact


Meh la join sape2 yang nak header free!

Header yang telah siap dan diterima oleh tuan blog akan dipaparkan kemudian

PENGUMUMAN PENTING PADA PESERTA!

SENARAI PESERTA


Header untuk blog Fazhana dan Pyqah87
Header untuk blog Cik Tembume dan Akak Ajumohit
Header untuk blog BudakBaik dan Ms Sunsweetz
Header untuk blog Raihanah Hanis dan To'Wan
Header untuk blog Nadhirah dan Syuhadah
Header untuk blog Cik Umie dan Slumberznanie
Header untuk blog akak Sharifah dan Afifi
Header untuk blog kak Aina dan Zarul Farhana
Header untuk blog Cik Tiny dan Izwanie
Header untuk blog Faisyah dan Siti Wardah
Header untuk blog Izaty Hedry dan Lieyda
Header untuk blog Syukri Mohtar dan Fatin Farhana
Header untuk blog Hidaya Mansor dan Jamaluddin
Header untuk blog Thyntha Lana dan Slumberznanie
Header untuk blog Cik Nurun dan Intan Eyka
Header untuk blog Lanun Jalanan dan E-ra Pasha
Header untuk blog Nabila Huda dan Ika Gawus 
Header untuk blog Eika Arysha dan Cik Ayu
Header untuk blog Cik Maz dan Misz Sheyla
Header untuk blog Misz Jenny dan Cik Nadd
Header untuk blog Emma dan Yaya
Header untuk blog Ly Tulip dan Anamarza
Header untuk blog Myzasuki dan Nuddyra
Header untuk blog Nor Suhaiza dan Cik Wanny
Header untuk blog Eza Boom Boom dan DhiaBellamiZam
Header untuk blog Missina dan Amanina Nasuha
Header untuk blog Aina dan Fifymeow
Header untuk blog SJLH dan Cik Mar
Header untuk blog Misz Fae dan Protege
Header untuk blog Azwa dan Holaulala



193 comments:

fazhana said...

Kei!!!! nak2!!! tapi nak carik gmbr yg best dlu, jgn tutp lagi tau..hehe..thnks.. :)

Nadhirah-chan said...

jangan tutup awal sangat tau muehehe ^^

Kei Seichi said...

fazhana: cepat2..lambat kena tinggal..hehe...

nadhirah-chan: cepat..nak tutup dah ni..hehe...baru bukak takkan nak tutup dah kan.. =P

fazhana said...

kei, gmbr tu kan background dye tak smstinye putihkan? :)

Kei Seichi said...

fazhana: tak kesah pon,nanti boleh crop..

fazhana said...

Kei, da siap..kalau ade yg tak ok ke, kei tlg adjustla ye..mekasih! :)

http://nurkeislaman.blogspot.com/2011/05/nak-header.html

Revablogspotlive said...

bestnyerr,,tp klo xde gmbr boleh x?

Kei Seichi said...

revablogspotlive: boleh je..ikut kehendak sendiri la ye...

che'pi said...

wow... menarik ni....

Syuhadah Razali said...

lambat kan la sikit je masa..nak join..sebb blog adah memang sangt memerlukan..^_^...nak crik pic n idea yang menarik..

Kei Seichi said...

che'pi: jom la join same..^^

syuhadah: hehe..baru je bukak..ade mase lagi insyaAllah...^^

amir aizat said...

interesting!!

to'wan said...

erm cantik..!! to'wan pun memang tengah mencari designer utk header blog baru to'wan nanti.. :)

risa said...

wahhhh...rajinye dia
akak baru je tempah ngan cik bulat..dah siap makai yg baru:)

pyqah87 said...

nak join bule? hihihi..mcm nat tuka header laen jer..

Ash Shikano said...

kasi free tue!! org laen siap suruh byar lagi...bravo2!heheh

pyqah87 said...

http://pyqah87.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

Mau juga HEADER free..Hihi..Membalas lawatan kamu.. ^______^

Kei Seichi said...

amir aizat: jom la join kalau minat...^^

to'wan: kalau minat meh la join same...=)

risa: sekadar isi masa lapang,sambil2 tolong2 orang kan..hehe..

ash shikano: header biasa2 je pon..tu yang bagi free je..hehe...

Dayana AZ said...

good luck buat yg join :D !

t e m b u m e said...

waaaaaa! kite nak join lah! hehehe

cik bAtu said...

wahhh...menarik...

Novelgurl said...

bgsla.. ;D caiyok2 !

t e m b u m e said...

kita dah join weeeyhhhhhh!
hehehehe



http://ciktembume.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

ajumohit said...

http://ajumohit.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

dah join...
emel junaidah_mohit@punb.com.my

TQ

esarli budak baik said...

hye.. m'balas kunjungan kam0.. x sangka kam0 mahu m'berikan header secara percuma.. h0pe masih der pluang..

http://esarlibudakbaik.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

thanks ya! ;p

Ms sunsWeetz said...

Ms join...

ni link:http://sunsweetz-miszsunsweetz.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

id follower:Ms sunsweetz

fazhana said...

Thnks! :)

Raihanah Hanis said...

hey kei..i da join..ni link i..

http://raihanahhanis.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

tq:)

amny said...

macam blog amni sesuai x??

Kei Seichi said...

amny: erm..macam tak sesuai la pulak sy tgk...

to'wan said...

nak header free.. huhu

http://abuhanif186.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

dhiera said...

best ye ada orang nak buat header free..

syakirah samat said...

hye2,nak header jugak boleh ta??

Kei Seichi said...

dhiera: meh la join same kalau nak header free...^^

syakirah: boleh je..meh la join..^^

Nadhirah-chan said...

encik , borang saya dah siap .....

http://baxx201beattraxx.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

Misz Muffin said...

menarik.. :)

zarul farhana said...

nk try gak...tp nk antr cm na...xpndai la..coz bru ja pndai wat blog..hheeh(dak bru bljar ja nie)...tlg la cta kit..

zarul farhana said...

nk jgak...

Kei Seichi said...

zarul farhana: senang je...cuma kena buat entry kat blog awak ikut syarat2 kat atas tu...pastu tinggalkan link entry tu kat komen ni...senang kan? cuba la...^^

Syuhadah Razali said...

http://syuhadahrazali.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

ok..adah dah siap...senang lagi xmemeningkan kepala ok..^_^

u.m.i.e said...

awk, saya nak jugak eyh :)

http://2octobersecret.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

slumberznanie said...

bukak lg x..... nak join bolehh

Kei Seichi said...

slumberznanie: bukak lagi...meh la join...^_^

slumberznanie said...

http://slumberznanie.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

yeeaahhhhhhhh nanie dpt joinnn>_<

Sharifah Nadzarah said...

assalam..sy nak jugak..harap2 x terlewat..TQ3

http://nadzarahal-habsyi.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

josrevalution said...

salam kenai..uis ada header free..hehe..nanti nak mintak buat juga..folowed u dulu..folo back yer..tq
cara supaya right klik dan hight light teks tidak berfungsi di sesebuah website(blog)

Najla Aklili said...

wahhh , mcm menarik je . mcm nak join :)

Kei Seichi said...

najla: meh la join..offer masih dibuka..^_^

Saya Punye said...

saya dah buat entry...

di sini:

http://kisahtiny.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

jemput2 singgah.. ngee

afifi said...

sya buat ni.. heharap dpt header br..

http://afifiabdulri.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

Aina said...

nak join juga...

http://cahayamata123.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

zarul farhana said...

nk jak...nie sya pnya...tlg ya..
http://zarulfarhana.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

izwanie azieda said...

dah join sbb mmg takda header :( sob sob. nsib ada yg sudi bg header free.

http://bintangbintangberkedipan.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

Chegu Zubir said...

terbaiklah...hehehee

im new folower of u
jom singgah umah saya
tips dapatkan MOOD anda....

Faisyah said...

saya nak jugak header free.. xde idea dah

http://faisyacontest.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

tq

efa nur said...

waaahh....nak..nak.. efa try wat entry dulu k:)

hee :D

Siti Wardah said...

http://swardah.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

dah siapp :D hehe

☀ Izzaty Hedry☀ said...

join jgak..:)


http://cikedispedas.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

Lieyda said...

http://lieyda-cacamerbau.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

erkk.sempat ag tak ni? tak kira, nak jugak nak jugak.uwaa

Syukri Mohtar said...

dah join..

http://syuk6692.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

Fatin Farhana said...

nak gak!!

http://fatinfarhanabambam.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

HidayaM said...

abg kei . saya nak jugak . hehe


http://hidayamansor.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Jamal nak jugak boleh Kei Seichi. Nie entry Jamal, kalau ade pape info yang nak dari Jamal lagi, boleh tanye Jamal ye..Thanks Kei Seichi.

http://www.jamaluddin.net/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

www.jamaluddin.net

TYNTHA LANA said...

kei, ade pluang lgi ke ni,huhu. Please..nk tgk hasil kerja tgn awk. sya cbr awk gbungkn 2 elemen ni ~ TRANSFORMERS+WORLD

kt sini ya:

http://lianapm.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

tq kei :)

slumberznanie said...

http://slumberznanie.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi_08.html

yeehaaa dtng lagii.... allalallalla

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

wah seronok! byk dpt smbutan, yeayyy... heheh...


cik bunga dtg singgah... salam perkenalan yewww :)

gegar menggegar!!! :)

jom singgah :)
Gempa sedang melanda, jom pakai sit belt.. heheh :P

Hadiah buat Mak, bukan mendera okeh. hehehe

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...
This comment has been removed by the author.
cpahniza said...

cpahniza nya bkn default template la...rsa cm xssuai ja kot...btol x keiseichi?

Kei Seichi said...

cpahniza: yup..tapi kalau nak header try la tukar template..hehe

izwanie azieda said...

eh eh da accept ur design. thanz sgt. sy suka. da letakkan kat blog sy. thanz tau :)

Cik NuRuN said...

awak awak awak ! saya nak jugak bole takk ? hee ^_^


http://nurunnadhirah.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

miss frog said...

wahhhh.....nak2 jugakkkkk...heeee..
datang gegar entry ni...

intanEyka said...

nak gak header free...

http://mcflurylover.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Alhamdulillah..Header Jamal pun dah siap, Thanks to Kei Seichi..

intanEyka said...

http://mcflurylover.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

L.a.n.u.n j.A.L.a.n.a.n said...

hehe.. join.. masih leh kan en kei.. ^_^

http://lanunjalanan.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

sila lah kunjung.. apa2 cntct erk.. TQ

E-ra paSha said...

nak jgk!!!!!hehehe..

http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2011/05/header-free-by-kei-seichi.html

Nabila Huda said...

nak jugak boleh????


http://lalabiela.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

ika gawus said...

http://manedatang.blogspot.com/2011/05/free-header-by-keiseichi.html

kalo ade ms, buat la ye.. tq~ :)

Eika Arysha said...

eika nk jgk boleh x?
http://eikaarysha.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kec-seichi.html

❤ C!K MAZ's❤ said...

helo..tuan umah...akak baru sampai sini ni....

alamak bestnya kalau dapat header yang cute miut tu...tapi design akak tak tau plak nak camne...hehe...

apa pun jangan tutup awal sangat nooo..akak nak wat entry dulu....nti akak sent sini...harap dapat buat utk akak header yang comei itu...hehe..

thanks singgah belog akak...nice to meet u on9..

Cik Ayu said...

harap2 masih sempat join lg...

http://bila2akurajin.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

❤ C!K MAZ's❤ said...

kei seichi...akak nak datang join ni...

http://lovelymasha.blogspot.com/2011/05/free-header-bu-kei-seichi.html

thanks

misz sheyla said...

kei...sila wat shantek2 okeh...huhu...

http://miszsheyla.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

bunga.cinta said...

waaa..nak join2..sat noh..ngn bz ckit nnti dh buat entry saye anto link..yuhuuu...

KK said...

wah! menariknya segmen nie..huhu
mesti join..tp,sy x guna template dfault blogger ( rasanya )
macam mana tue?? huhu
tp,nak join blhh.

Kei Seichi said...

KK: rase2 kalau sesuai boleh la join... =)
saya rase sesuai kot...

Misz Jenny said...

http://alwayzbeyourself.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

please2..nak jugakkk

Cik Nadd said...

seichi, Cik Nadd nak join oke.. :)
http://nadiyamursidi.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

Kei Seichi said...

Cik Nadd: belog awak tak leh masuk la..tak invite lagi..so camne?

Cik Nadd said...

oke2,, Cik Nadd lupa.. sudah boleh.. :)

MamaEma said...

pemurah hati betul.... boleh buat untuk saya sekali ke?

terima kasih dtg ke blog mamaema

Kei Seichi said...

mamaEma: boleh je...submit la entry ye...=)

emma said...

kei,
agak2 ibu shifaa nie list yg ke berape ek..n_n..

http://pageibushifaa.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

tq yer kei seichi..

yaya said...

yaya nk juga b0leh??

kal0 b0leh, usha n3 ni ye?? hihihi

http://melaskarpelangi.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

Ly_Tulip said...

terbuka lagi ke ni??? Taw da lambat ni... Tp, nak gak... Permintaan sy tidak banyak.. Dan sy serah kan ke kamo 90%.. Bley????huhuhu.... Sila la lihat blog sy ni... :)



http://lytulip.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

Anamarza said...

peluang masih terbuka kan?

Nak jugak header free (*_^) link :

http://www.anamarzablog.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

myzasuki said...

saya nak jugak

http://tulisukesuke.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

tengs yaww !

^^nu[dd]yra^^ said...

nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!

http://ceriterachentanuddyra.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

^^nu[dd]yra^^ said...

nakkkkkkkkkkkkkkkk.....xder header lagi blog saya ...

http://ceriterachentanuddyra.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

thankQ...

GaRy™ said...

bro!! ada contest buat header!! bukan kat blog aq.. kat blog ne..hehehe...

http://sentuhan-maya.blogspot.com/2011/05/contest-mencipta-header-untuk-angah-ini.html

Kei Seichi said...

gary: haha..ini cool...thanks bro...kena sahut cabaran ni...

udin said...

pehhhh! menarik brooo.. hahaha..

Nor Suhaiza said...

nak header free jugak:

http://suhaiza-qasehorked.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

thx...
:)

Khairil said...

cantik juga header2 yang kei seichi buat...

ain dzaya said...

hurmm!!maw jugak header baru!!!

jengok latest post:
usya pos baru ain http://aindzaya.blogspot.com/2011/05/kisah-dulu-dulu-emi-bakal-isteri-sallih.html

^^nu[dd]yra^^ said...

hantar semula ;).....sbb tgk link yg sy tgglkan kat komen awak nih dah x der....

http://ceriterachentanuddyra.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

Nor Suhaiza said...

penyertaan kedua selepas entry pertama hilang. saya join:

http://suhaiza-qasehorked.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi_14.html

♥~c!k wAnNy~♥ said...

dah j0in...harap2 dpt la header tue....

http://citebdkwanie.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

yaya said...

utk kesekian kalinya

http://melaskarpelangi.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

yaya said...

hhahahah sukenya..
thanks ye en kei seichi..
tp yaya ad reply sumthng 2

Eza Boom Boom :) said...

saya join tau! masih sempat x? mcm dah byk tempahan jer ni..Hehe..just try my luck- chek eza boom boom..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

Dhia BellamiZam said...

join!!

http://bellamizam.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

sasa_fyna said...

saye ponn nak join jugakk
http://sasafyna.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seich.html

missina said...

join jugk,,,

http://missina08.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

tq kei seichi

Amanina Nasuha said...

http://adramycien.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

da j0in..nk jgak

은혁 애호가 said...

i hope u will do it for me ^^

http://allaboutaina.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

fifymeow said...

http://kucingmeowpusak.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

tq :)

슈퍼 주니어 ~ 애인 said...

http://superjuniorloverholic.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

I hope I will get the FREE Header .
thanks ^^

NoEn said...

mcm nk jugak free header tu tp xde idea la nk tuka mcm mana..hoho

missina said...

ni datang nyibuk jap,,, thanks ye Kei Seichi,, nanti baca ni yer kalau sudi,,

http://missina08.blogspot.com/2011/05/terima-kasih-kei-seichi.html

Cik Mar said...

http://shematebulat.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

~Memerlukan sangatttt~ Hehehehe

misz fae said...

haa..nak jugak!;)

http://fzhjmldn.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

terima kasih En. Kei Seichi!;);)

pRotege oN tHe R0ad said...

http://protegeontheroad.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html
hopefully dapat lah header free tu...w0hoo...

azwa said...

nak jugakk ! nak jugakk ! heee (:

http://azwaonly.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

holaulala said...

i want it! haha! simple mimple je yg sye:)

http://holaulala.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

mushroom said...

wahh.. baiknya hati awak :)

Gadish Lollipop said...

salam . farah nak join jugak
http://gadishlollipopinwonderland.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

Mama Ishazah said...

mama nak jugak..
http://mamaishazah.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html
tq

fana said...

Salam
sempat lg ke??
nk jgk boleee..??
http://diari-fana.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

eye-ni said...

nk jugakk.encik..hehe..
http://nurainiaziz.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

eye-ni said...

nakjugak!! hehe..
http://nurainiaziz.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

effa said...

yeahh...nak jugakk,,hopefully belum terlambatla yee...

http://efafendy.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

elynn aiza ♥ said...

nak nak!!
nahh.. http://storyaizanursyazlien.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

TheOnlyAein said...

Nak jugak header free
Harap tak terlambat

http://ohaeinazzalea.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

eye-ni said...

kei seichi kate contct fb saye..truly its really mine or not ek? can u try cari pki mel seputehqaseh71@yahoo.com..sebab xde pape pon kt fb saye

eye-ni said...

sory..seputehqaseh71@yahoo.com

dibiuscinta said...

hye kei seichi! arap tak lambat lagi..ni link sy.

http://dibiuscinta.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

Fara said...

salam..
kei seichi ku join jgk yer
http://farzly.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html
ok.tq

Zyash said...

Holla, new follower, saye org melake gak..

-✿Ayu✿- said...

ayu harap tawaran ni masih dibuka...hehehe...

http://ryushychomya88.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

CiK SenGeH_2 said...

Salam kei..nk jugak..hope dpt buatkn..mmg xreti lor~ huhuhu~ t sy bg link k..makcehh~

Fara Rara said...

hehehehehhee

http://fararara09.blogspot.com/2011/05/1-size-header-size-rara-tak-tawu-ikut.html

Fara Rara said...

nak jugak boley??

http://fararara09.blogspot.com/2011/05/1-size-header-size-rara-tak-tawu-ikut.html

Fara Rara said...

En Kei Sechi amik yg ini..yg tadi tu silap

http://fararara09.blogspot.com/2011/05/1-size-header-size-rara-tak-tawu-ikut.html

Fara Rara said...

En Kei Seichi nie yg btol saya punye link
thanks ye

http://fararara09.blogspot.com/2011/05/1-size-header-size-rara-tak-tawu-ikut.html

lyana :) said...

http://storycikyanaohhyana.blogspot.com

Miss Nuraf said...

aslmkum....hi saya pun da join...

ni link dia k.

http://nurafcrownambasador.blogspot.com/

Miss Nuraf said...

http://nurafcrownambasador.blogspot.com/

umie said...

hai kim,thanks sebab terjah blog sy...
sy nak join jugak...

http://sitiumairahsaat.blogspot.com/2011/05/free-header-by-key-seichi.html

Zara_Chaiz said...

salam Kei da siap da borang..

http://blognieainpunye.blogspot.com/2011/05/assalamualaikum-sekarang-nie-tengah-nk.html

sory tajuk last letak tu yg jadik gitu..
soooorrryyyyy~
tolong e..

nowriz said...

assalamualaikum Encik Kei Seichi.. Ini permohonan Free Header saya.. Hihihi... Harap dipertimbangkan ye.. Peace..
:D

http://nowrizmars.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

liyana said...

salam..nak jugak boleh/..?
msih buka lg ke?

Kei Seichi said...

liyana: buka..sampai 3 jun.. =)

asfarina fatin redzuan said...

KEI ! SAYE DAH LETAK POST TU DI BLOG SAYE..
SO,HARAP SGT DAPAT HEADER NI...:)

Kei Seichi said...

asfarina: mintak letak link post tu kat komen..takut terlepas pulak nanti ye...

asfarina fatin redzuan said...

http://www.asfarinafatin.blogspot.com/

asfarina fatin redzuan said...

Kei..how about header tu ? :)

Kei Seichi said...

asfarina: erm..sabar ye..ade 3 lagi orang atas awak yg saya belum buat..try tengok kat senarai peserta, kalau belum ada nama awak tu sy belum buat lagi la ye..mintak sabar ye.. =)

asfarina fatin redzuan said...

okay :) btw,tq kei ! :D

Fara said...

salam..
akak dh guna header yg kei buat tu..nice..tq kei..

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

asfarina fatin redzuan said...

KEI ! thanks sgt..cantik header tu.asfa dh gune dah header tu..tq :)

humayraa said...

As'kum..

Ummi sokong Mr Kei,:)
Ummi nak join gak..

http://chaiyuk-princess-nur.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

tengss

nabila saat said...

http://nabilasaat.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

silalah buat..hehe

aTeN i_nur said...

join juge..
http://panggilsayafatinainur.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

Иʋяʋ˩ Ǫʋяαттʋ˩ ΔιИι =Ɖ said...

salam , kei ... tawaran masih dibuka kan ? nak jugak boleh..? harap2 masih tak terlambat ... :) minta jasa baik kei utk buatkan header tuk aini ... nak tanye , kalau nak letak header mesti guna template default blogger ke ?

http://gadisemasa91.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

Kei Seichi said...

aini: tak jugak..kalau rasa sesuai, boleh je guna template mane2 pon..tapi kalau x sesuai disarankan tukar la guna default punye..

Kei Seichi said...

aini: link yang awak bagi tu tak boleh buka la..

Иʋяʋ˩ Ǫʋяαттʋ˩ ΔιИι =Ɖ said...

done Mr.Kei =)

http://gadisemasa91.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

nabila saat said...

dah review blog cik keichi

.M.E.A.S.M.Y.S.E.L.F. said...

nak2 join incik keichi

http://ceitatentangkita.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

snf said...

wah mcm syiok je ehader header baru nie..yeah snf follower ke 900.lalalaa

aTeN i_nur said...

da gune header bru..yipiee..:)

TaQiZaiNi said...

http://taqizainibloggerboy.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

Eja GaNu said...

gue udah join hrp2 msih de pluang huhuhu

http://ejahashim88.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html

mira nasiruddin said...

salam...
sy nk gak, hrp x t'lmbt...

http://miranasiruddin.blogspot.com/2011/06/free-header-by-kei-seichi.html

tq sgt2

mira nasiruddin said...

sy pown nk gak..
hope smpt agy...

http://miranasiruddin.blogspot.com/2011/06/free-header-by-kei-seichi.html

tq...:)

nurul nadia nasir said...

http://missnadianasir.blogspot.com/2011/06/free-header-by-kei-seichi.html

nadia nak jugakk header :p

nurul nadia nasir said...

yup!macam header yg nadia gune sekarang..cume edit2 kt mana yg patut boleh?

Cik Nuyul !! said...

Wanie nak jgk ... =)


http://syazalil.blogspot.com/2011/06/free-header-by-kei-seichi.html

nurul nadia nasir said...

haha buat yg baru tp ade mcm yg lame2 tu sikit..cthnye mcm papan tanda tu,kartun tu dan tambahlah gambo saya kt side mane2 yg awak rase sesuai..then font dan kaler tulisan tu tlg adjust bg cantik2 sikit..oke dak?ngee

hazirah azie said...

nk jugak...

http://hazirahnasiruddin.blogspot.com/2011/06/free-header-by-kei-seichi.html

Taherah Ghazali said...

saya join

http://fatyoreefgirl.blogspot.com/2011/06/free-header-by-kei-seichi.html



terima kasih

eka_sempoiz97 said...

. hik3x ..
. na j0in gak la ..
http://ekasempoiz97.blogspot.com/
. tl0ng ea kei ...

Syazween Farisya Hasan said...

salam..kei ! sorry lmbt join . busy . tapi nak ! ni URL .

http://thefarisya.blogspot.com/2011/06/free-header-by-kei-seichi.html

thanx .:D

myss-henjae said...

salam...kei , saya nak join jugak . please please please :3 tolong sesangat ! nak jugak header comel :) nah URL nya.

http://henry-jae.blogspot.com/2011/06/free-header-by-kei-seichi.html

terima kasih. hanya Allah yang dpt membalasnya ! :)

myss-henjae said...

kei...salam... saya nak jugak !!!

http://henry-jae.blogspot.com/2011/06/free-header-by-kei-seichi.html

tolong ya ! terima kasih. Hanya Tuhan yg dpt membalasnya ! :)

myss-henjae said...

http://henry-jae.blogspot.com/2011/06/free-header-by-kei-seichi.html

tolong ya :)
terima kasih .

umi aiz said...

nakkk jugakkkkk......


http://umiaiz.blogspot.com/2011/06/free-header-by-kei-seichi.html

cpahniza said...

dr hari tu dok pikiaq2 nak wt ke tak sbb template xssuai...try ja la wt eh...klu xssuai aku tuka template..ok tak? hehe makaceh!!

http://kamoo-cpahniza.blogspot.com/2011/06/free-header-by-kei-seichi.html

cik tyraa said...

memang nak header baru ni pun ada rakan blogger yg bantu join buat ni tenkiu ya http://tyravsathirah.blogspot.com/2011/06/free-header-by-kei-seichi.html

tiefazatie said...

ifa nk gak!xtau la lambat ke x nie..

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/06/free-header-by-kei-seichi.html

tq!

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...