Monday, June 20, 2011

Tukar lagi?

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Kali ni kali pertama aku buat dan guna header flash...

Macam mana korang rasa? Bagi la pendapat korang ye..

First try guna header flash...

Better guna header ni atau tukar header lama? Loading macam mana? Cepat ke lambat? Warna template okay tak?


Bagi pendapat korang ye..thanks...


22 comments:

aque said...

bg fara ok je.. loading pown x lambat....

selalu masuk belog ni warne gelap2...
hari nie wane purple.. nampak sweet jew... hehehe..

sergeant keroro said...

orait jek, hehe XD

camne nak letak ni??

p/s : tolong wat untuk aku satu, haha :P

Kei Seichi said...

aque: hehe..saje tukar.. bagi ceria sikit walaupon tak brape ceria..

sergeant keroro: susah jugak nak letak..last2 jadi jugak..haha...nak ke? tunggu aku hebat sikit buat...buat ni pon terkial2 lagi..haha

kerisperak said...

header tu last skali kuar.. nampak crowded sket ngan binary2 code tu..cube buang skit pastu tambah gmbar statik litar skematik.. tapi kan kalu wat cam matrix, binary code tu gerak kebawah smart.. tapi idea masing2 kan..heehehe. larikkk...(takot kne bantai balik)..= p

Kei Seichi said...

kerisperak: haha..thanks..pakai yang ni je la kot..terkial2 jugak kalau nak edit balik..beginner la katekan..haha

kerisperak said...

xpa pelan2.. gune adobe flash ke? beginner? cheit yolah tu.. banyak benda leh dikorek lagi ni, saje xnak tunjuk kan..kan..kan..? hehehe

cik ayin said...

cun *jeles*

Kei Seichi said...

kerisperak: yup..guna adobe flash..haha..beginner je..baru brape minggu tengok tutorial..ni first try buat..


cik ayin: ala..jangan la jeles2..hehe

Sunah Sakura said...

perghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! mantop la kei seichi!!!!!!!!

Kei Seichi said...

sunah sakura: biasa je ni..tak cukup hebat lagi..hehe

Freaky said...

pakai header ni la bro. nampak stylo dan x berat pun loading

Halusinasi said...

kan2...cantiknya header flash dia^^

norsharmila said...

dr td tgu header xkuar pn..T_T

Kei Seichi said...

freaky: tak berat ey?bagos2..

halusinasi: hehe..thanks..


norsharmila: try refresh lagi..ade la kot kuar nanti...

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

chantekkk!!! huh nyampah!!! *jeles sebenarnya hahaha...

missina said...

animasi dh nmpak ok ala2 matrix,,tp kaler font hijau cam tk match je ngan purple tu,,hehe,,ke sy yg tk reti matching,,,jgn mare ye,,;-)

zarulfarhana said...

cntik la..
blog purple jgk

TYNTHA LANA said...

Kei, awak ni..rajin betul..sungguh, ni bukan puji. Lana sendiri, belajar je sebenrnya software2 flash,adobe ni..tapi...malas..ahahaha.

In term of color, loading, ok.. tapi tulisan tu..maaf ya, lana bukn nak belagok hebat, tpi lana belajar gak bab2 tulisan ni. Saiz n font.. ce baiki lagi, and cuba website font ni:
www.dafont.com/

good luck!

rafiq said...

cun.

Nabila Huda said...

cantik.. nampak macam pro..nak jugak boleh?? tapi nak FOC je...hihi..larikkk

pha is said...

header dh smart dah.. ala2 matrix.. tapi kaler hijau tu mcm x maching ngan kaler tema blog ni.. juz pendapat. hehehe...

jom tengok : korek hidung batal puasa?

Cik Teddy said...

wah..nak jugak..wee~

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...