Friday, February 4, 2011

[Contest] Jejaka Terhangat Nak Bagi Henpon Free..!!!

Jom Join Contest Lagi! Kali contest anjuran Jejaka Terhangat!

Lets cut to the chase..xmaw ulas macam2..hehe..

Syarat2 penyertaan : 
a) Anda mestilah ada blog..
b) Anda mestilah merupakan follower blog Jejaka Terhangat ni.
c) Anda mestilah berada di Malaysia..
d) Satu blog boleh sertai sekali jer..


Cara penyertaan :

1. Buat satu entri yang bertajuk:
"[Contest] Jejaka Terhangat Nak Bagi Henpon Free..!!!"

2. Kat entri tu, letakkan banner contest (besar) di atas dan linkkan ke entri ni..

3. Bagi sebab kenapa korang nak menang contest ni. Dalam sebab tersebut MESTI diletakkan nama Jejaka Terhangat dan di link kan ke blog ni..

4. Copy code banner (kecik) berikut dan pastekan kat sidebar blog korang..

5. TAG 6 orang blogger yang aktif (pastikan diorang tau ditag)..

6. Lastly, letakkan link entri korang kat komen bawah ni..

*malasnye la aku nk ulas..copy paste je..hehe..xpe2..penyertaan tu penting kan?kan?*

"Sebab kenapa saya nak menang handphone dari jejaka terhangat adalah kerana saya juga boleh dikategorikan antara jejaka-jejaka terhangat dan rasanya handphone itu juga sesuai untuk jejaka terhangat seperti kita dan tidaklah kita menjadi jejaka terhangat sekiranya tidak memiliki handphone yang hangat. Saya juga nak menang sebab saya nak handphone baru lagi2 handphone free..haha.."

Ok..sudah siap..maw publish and join..

p/s : x menang pon xpe..asak ada usaha maw join..x gitu JT?

Eh..lupe pulak nak tagged..
Mangsa - mangsa saya kali ini adalah...jeng3..

5 comments:

Jejaka Terhangat said...

JT datang mau mengecheck penyertaan..thanks join.nanti check senarai nama kat blog JT yek..gudluck..=)

Kei Seichi said...

thanks JT...^^

Cempakamelati said...

Moga berjaya dapat HP tu.

Ir.Ladybird said...

alamak bukan jejaka..haha..
all the best!

p/s u shud disable the word verification..its for ur own good ✿◕‿◕✿

Kei Seichi said...

@cempakamelati
hehe..thanks

@ir.ladybird
thanks..=)
er..the word verification tu kejap ade kejap xde..

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...