Thursday, February 3, 2011

You Are Sweet Blogger Like Candy...


Waaa..saya menang moto! Eh, saya dapat award!O YEAH!!

Haha..excited giler dapat award..kepada pemberi award ni iaitu Miss Nanie..thanks so much..1st time dpt award ni..hua2..

Award ni ialah "You are sweet blogger like candy"..sweet ke aku ni?haha..xtaw la kan..tp orang da bagi award kite terima je..orang kate rezeki jangan ditolak..nanti jatuh..

OK..enuf...so kene tag 5 orang member kan?sape la yg nk jadi mangse aku kali ni...hahaha

Mangsa-mangsa adalah seperti berikut:

10 comments:

Ir.Ladybird said...

ahaaa..thanx dude!

Kei Seichi said...

@Ir.Ladybird
hehe..xde hal la beb..

Nadhirah-chan said...

err sekarang saya kena buat apa ? sori tak berapa paham , ehehe :)

Kei Seichi said...

@nadhirah-chan
hehe..da klik x kat banner tu?
cari entri die yg tajuk mcm sy tu..blh tgk kat situ..
just copy pic tu then wat entri baru kat blog awk..kalau rajen wat la ulasan sket ke..pastu just tag 5 org member..tu je..^^

wanacesh said...

wah,,1st time dpt award kah3,,time kacih kei,,kei pon sweet blogger gak,,(x pasti sebnrnye sweet ke sbb x pnh mkn kei)huhuh,,

Kei Seichi said...

@wanacesh
haha..mne buleh mkn orang la...=P

KiMi aLiEn said...

awww thank you so much =)
suweet keee? hehehe

Kei Seichi said...

@kimi alien
hehe..suweet la kn?^^

marifa_elix said...

tenkiu helmi...sorry lmbt amek award...sekian lama bercuti untuk berblogging..hikhik...

nurul harnani said...

ermmmm 1st tyme dpt award ye.. sy suke & appreciated awk sudi tampal award ni..

salam ukhuwah dr nanie..

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...