Tuesday, March 1, 2011

Blogwalking Lebih Mudah Dengan...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...


YEAH!! Sekarang blogwalking lebih mudah dengan widget ni yang dibuat oleh yiedpozi ni...
Widget dicipta oleh abang beliau kalau x silap..dauspozi...
Widget ni senang la nak guna pada mereka2 yang rajin nak blogwalking..laju la sikit walkingnye tu.... blogjogging la kirenye...hehe...

So...syarat2 nak join n tersenarai dalam senarai belog2 dalam widget ni senang je...
  • Buat satu entry bertajuk "Blogwalking lebih mudah dengan..." <--dah buat dah..nampak tajuk kat atas tu kan? hehe...
  • Link kan ke entry beliau... <-- da link kan jugak...
  • Pasang widget blogwalking di blog... <-- lepas post entry ni boleh la pasang kan...
  • Submit permalink post di ruangan komen entry beliau... <--ok..buat lepas aku post bende ni...
Ade syarat tambahan iaitu blog korang x boleh ade widget lagu or widget widgeo..kalau ade tu buang la ye... blog aku xde lagu...nyehehe..

OK..done..jom post link n pastu jom pasang widget...

5 comments:

sarah mohamad said...

boleh nak buat jugak ni. teehee

misz sheyla said...

BW kat sini :)

Kei Seichi said...

jom la buat same2...senang sket nak BW...hehe..=)

A'IM said...

ha bagus.. support yied ok..see u all

mad said...

Bw kat sini..cuti2 malaysia

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...