Thursday, March 3, 2011

Follower 3 angka!! Follower yang ke 100!

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Kali ni nak buat entry pasal follower aku yang ke 100!! X sangke akan boleh dapat sampai 100 follower kan...hehe... Disebabkan x dapat nak bagi adiah ke pape kat beliau so aku ganti la dengan wat entry khas untuk beliau...Kene ingat tarikh bersejarah hari ni...03/03/2011... nasib baek 3/3...senang nak ingat...hehe...


Nama : Suhaily Azmi
Occupation : Student
About her : We LiVe To LearN & To LearN, We NeeD The God,PaRenTs,TeacHers anD FrienDs To Be WitH us...Pray & WorK FoR The SucceSS

So....ramai2 la kite terjah ke belog die lepas ni ye...hehehe...
Sorry x taw sangat pasal awak...hope lepas2 ni rajen2 la borak2 ye...hehe...

P/S : Pic copy je dari profile die...harap2 x kene saman la...hehe..

12 comments:

.::cintabungablogspot::. said...

cintabunga datang blogwalking kalian semua, jaga² so'ott & bedahhh~~ ^^

SuHaiLy azMi said...

ahahahaha..
thanks sebab buat entry nie...
hehehehe..
terharu...
nak kena saman jugak...
ahahahaha

Kei Seichi said...

muehehehe...
da terharu x buleh la nak saman...
hehehe..

Ayuni said...

hikhik, mmg student unisza pun....

Dea said...

waa....100 orag dah.. hehe

Novelgurl said...

salam..haha..cm tarikh keramat je 3/3

Golden Rose said...

congrats...follower dah cecah 3 angka...thanks for following

BRO_MONDAY said...

salam geng, terjah sini,...koh koh koh wah best lah !!! nanti ada ke-200 sila lah buat lagi ye...('',)

ok², kipidap...KIP IN TAC...

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "KENAPA DENGAN HARI INI???"

FurBall said...

nak jadi follower ke 100...waaaa

Miss Ran said...

dtg ziarah kembli

diyana said...

lalala...jenjalan tanpa guna kaki...dan follow!!! weee~~~
suke3… (^___^)

Nora Shahaira said...

akak pun nk jd sebahagian dr follower anda la...

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...