Sunday, March 13, 2011

Kempen Aku Minat Aku Follow,Bukan Aku Follow Hang Follow...

Assalamualaikum dan salam sejatera...

Klik untuk tumbesaran yang sehat

Nampak tu? Ape bende die tulis tu?Kalau tak nampak tu tak lame dah gamaknye tu...haha...

Kali ni nak join kempen yang mane aku rase kempen ni dah lame da...baru nak join *padahal sebenarnye baru jumpe..haha..* Klik sini untuk maklumat lanjut pasal kempen ni...



Trend "Aku follow ko follow aku balik" ni da jadi perkara biasa dalam masyarakat blogger ni...aku tanye korang, sebab ape korang follow sesebuah blog tu? sebab die follow korang ke? Tu bukan la care terbaik untuk hargai follower taw.. Nak tau camne nak hargai follower korang?*yang mana follow ikhlas or sebab minat la...* Caranya ialah dengan selalu update entry dengan perkara2 yang menarik yang menyebabkan follower korang tu follow blog korang at the first place...kalau jenis "i follow u,u follow me back" tu da macam jenis follow orang buta je...agak2 kalau orang celik follow orang buta,kita nak panggil tu bodoh ke buta?fikir2 la sendiri ye..masing2 da besar kan...

And pada mereka2 yang suke sangat buat trend "aku follow mu,mu follow aku" ni...tolong la insaf..sebab kebanyakan blogger yang jadi mangse ialah blogger2 baru..*macam aku mase mule2 dulu...* orang follow aku,aku pon follow balik tapi sampai la skarang ni die xde tinggal sepatah haram pon komen kat blog aku ni..malas la nak sebut2 name kan..u know who u r...

So...toksah la korang letak kat shoutmix aku "i da follow u,follow i balik ok?"...terus terang aku cakap,aku akan visit blog korang tapi jangan harap untuk aku follow kalau blog tu tak menarik...kalau menarik aku akan follow BUKAN sebab ko follow aku...tu je aku nak cakap..

And lastly..pada para follower aku and para readers, x kesah la silent readers or open readers, terima kasih sangat2 kat korang yang selalau terjah blog aku ni walaupon tak sehebat blog2 yang laen...aku akan cuba bagi yang terbaik untuk korang sebab tanpa pembaca, siapalah blogger...kan?

Sape2 yang nak join kempen ni sila la klik kat sini untuk maklumat lanjut..boleh tanye kaunter pertanyaan dari jam 7am sampai 12pm..*aku la tu kaunter pertanyaan tu...hehe...*


P/S :Kalau ade terase hati terkasar bahasa termakan cili ke pape,aku mintak maaf...*Kalau terasa tu confirm la korang buat kan..hehe..*


P/S 2 : Mati aku lepas ni ramai2 pakat unfollow..hahaha...

25 comments:

Zue Cancer said...

yeahh...sy follow blog sy suke jek hahha..tapi awal2 dulu..nak naik..pakai gak cara camni hahha

diploma.final sem. pasni leh keje tak larat nak blaja lgi. awak blaja mane?

EmanTheHalia said...

join je kempen ni sampai mati hahaha. sebab bloggers baru akan sentiasa wujud. so dengan kempen ni semua org boleh tau.

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

nak folo merupakan kehendak individu...

Kei Seichi said...

eman : betul tu..harap2 trend ni makin lame makin kurang la..nak banteras terus xleh gak..

line putih : betul2...kalau suka follow,x suka tengok sudah...hehe

~CiK TiNieY~ said...

saya follow blog sebab suka dan sebagai tanda juga menghargai follower kerana follow blog saya...hehe

QaRr JaliL said...

saya tak follow blog awk..wat pe awk nak follow blog saya..haha

Hawa sTiLL sTudenT said...

betol.. kite sbg pengguna ade hak!!

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

saye akan follow follower saye, tapi saye tak harap blogger follow saye balik bila saye follow mana2 blog. *paham ke? hehehe*

Kei Seichi said...

cik tiniey : follow sbb suka bgos la..jgn sbb org suruh kite follow kite pon follow...padahal x minat pon..hehe

QaRr JaliL : sy minat sbb tu la follow..hehe

hawa :betul!jadilah pengguna yang bijak..belilah barangan buatan msia..hehe..

hanim : hehe..paham2..sy pon follow org tapi xkesah pon kalau diorg x follow sy balik...

cik ayin said...

setuju... :)ade yang desak suh follow.urmm..jangan harap la..malas layan lagi ade la

Kei Seichi said...

cik ayin : betul3...ntah2 lepas tu memang x kan lawat terus da blog die kan...hehe..padan muke

yaya_flanella said...

ho yeah. :)

Kei Seichi said...

ho ho horlick yeah..haha..=P

Opah Kentang said...

mau join ini kempen!

misz FaTiN said...

like this kempen.. :)

p/s : nwy,, tgh tgu entry pasal otot koyak dt kamu.. :)

ejoy said...

tu dia aih ...siap ada kempen nooo... baguih2.. sokong la hang punya cara..

BB Flash Back - Portable

Kei Seichi said...

opah : meh la join..haha..

mizz fatin : join la skali kempen ni..hehe..entry da siap..jemput la bace ye..

ejoy : apa lagi, jemput la join kempen ni...hehe

KiMi aLiEn said...

saya follow anda dengan ikhlas ^_^

Kei Seichi said...

kimi alien: hehe..sy juga follow anda dengan ikhlas =)

x'emriust said...

Blogberry Emry said : kempen ni berlangsung selama berapa bulan? he9

CECOMEL said...

Nak join. Nak.

Kei Seichi said...

x'emriust : kempen ni berlangsung selagi mana ade bloggers kat dunia ni...hehe..jom la join...

cecomel : jom join..n sebar2 kan...hehe..

kiterkitikitu (xDer) said...

hahaha.. kalo pakat dok polo sampai x sudah ler jadinya :)) ..lebh pekdah kalo "you comment, i follow" kurang2 dpt gak backlink hehe blog aku konsep ~ dofollow

Recently: radioactive particles.. Malaysia bebas pencemaran radiokatif dari Jepun

Abang Zam said...

even baru hari ni aku komen entry lama kau, tapi ak sgt stuju..even aku newbie pun ak tak type word budus tu..

ni entry baru..nak baca,baca..ni ilmu Dosa Melancap

Kei Seichi said...

kiterkitikitu : haha..care tu agak sopan la sikit kan...

abang zam : selalu yang jadi mangse ni blogger2 baru macam aku mule2 dulu...bagos la kalau ko x buat camtu...sokong kempen ni jom!

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...