Tuesday, March 15, 2011

Let's Pray For Japan...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Rasanya semua dah tahu tentang malapetaka yang menimpa Jepun pada 11 Mac yang lepas kan? Tak perlu la nak ulas panjang2 pasal tu sebab kat media massa, media cetak dan media blog pon da banyak pasal benda tu... Cuma nak share kat sini marilah sama2 kita berdoa akan kesejahteraan rakyat Jepun dan moga mereka terus tabah menghadapi dugaan ini...


Boleh ambil banner ni kat sini dan letak kat sidebar korang untuk show korang punye support..

TQ!

1 comment:

Noriz said...

mari bertafakur sama-sama k

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...