Friday, March 4, 2011

UPDATE : Nak Tukar Ke Tak Nak??

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Kali ni nak minta jasa baek anda semua nak minta pendapat sikit la ey...
Aku nak tukar header so nak mintak pendapat anda pasal header baru aku ni...

Klik untuk tumbesaran
Header kat atas ni header yang aku gune sekarang, dibuat oleh Abdul Farique.
Mase ni mase mule2 aku buat belog ni dulu bro ni die ade buat header free so aku pon mintak la kat die and ni hasil die... Memang thanks sangat2 la kat die sebab sudi tolong budak baru macam aku ni...hehe..


Yang ni pulak header yang aku buat sendiri...
Klik untuk tumbesaran

Yang ni pulak aku buat sendiri gune Adobe Photoshop... keje beginner je..baru nak try buat kan..hehe..
So..mintak pendapat korang la okay x kalau aku gune header ni ganti header yang sedia ada tu...

UPDATE ENTRY:
Kalau header ni camne pulak? Dah adjust sikit2...sile komen ye...


Lawa ke x lawa sila la komen and kutuk ye...hehe..
Looking forward for your comments!!

28 comments:

syafeeqa said...

lebih suka header yg buat sendiri tuh. hihi.

but, header yg lama tuh nampak ceria.

mekaseh =)

Kei Seichi said...

header yang baru tu x nmpk ceria kan?
hehe..thanks 4 ur comment..=)

Wan Gerrard said...

style ak header tu..ni pun orait gak..

Manja (let it be my sweet name) said...

manusia perlukan pembaharuaan

Kei Seichi said...

cun x kalau gune header baru tu?

khairiyah said...

hye..em bg saye yg lame more attractive la sbb kaler2 byk,cantek. but yg baru ni pon nice tp kene oter sket kot. tmbh kaler sket. neway, up to u..hee

da follow kamu ;)

Kei Seichi said...

hehe...keje beginner kan...x pandai sangat nak wat gempak2..

thanks follow and comment...

farhana masdo said...

sye suke yg skrg . hehe :)

♥ LT Gadis Senjakala ♥ said...

salam kenalan awak..;) wink ehh gatai plak mata nih...
suke yg awk buat..sebab...
element colour seswai dgn layout...
peace:)teng singgah disebalik tabir blog Lt...

bun said...

yang dulu punye cerie
suke
tapi kalaw yang baru punye ok gak

pikir3kanlah


psst,ngatkan ma ex bf follow,tekejot,upenye bukan
epy to know you

FaiZaH YaaKuB said...

better guna yang buat sendiri..kalau kaler dia boleh tukar bagi ceria sikit lagi stylo hehe :)

Kei Seichi said...

thanks sume untuk comment yang baek...
tengok yang updated entry pnye ey...sila komen yang ni pulak...hihi..
thanks again..=)

Zul said...

cantik..tapi header yg ko pakai skrg ni lagi nampak meriah dan ceria..hehe.

♥ Putri ilyanie ♥ said...

baik header yg ade tu.. cantik.. jeles plak org ramai de header cntik2.. huuu.. saya xde.. just simple blog.. busy kot..

nur said...

yang last skali tu smart ..
JOM KE: ALL IN ONE

solo molo said...

header yg atas tue nampak cool...

intan suraya said...

hmm.. header yg lame nmpk lg colourful.. tp yang baru pn cantik gak.. ok la jugak kalo nk tuka..

wanacesh said...

yg lama 2 nmpak attractive sbb kalerful,,yg no 3 lagi cool dari no 2,,

btw,,ltk header sndiri bru ad umph la kei,,npk semngt tgk hasil krja kiter kan

Lantak p la trafik

DaK CoMoT said...

yang lama nampak waaahhh camtu..hehe
yang baru semat jugak..^_^
dua2 pown ok....=)

saya YANA said...

pasang yg no.3 tu... cam kene je kan..

KatekateKite said...

rasanya yang buat sendirik yang last skali tu cun gak.... ...

yg baru ni nampak macam lebih sesuai dgn tuan punye blog, sbb tgk BG sumer cam matching la ngan header baru tu... ;)

cume kene tukar sikitlah, bab font tu, rasenye ade lebih kurang 5jenis font kan? better kurangkan kepada 2@3jenis jerk eh? ;) maybe font utk url add tu tukar bg sm n yg mudah dibaca cth, Arial.ermm mungkin url fb tu tak ltk pon ok gak ;)

tu jek komen dari kite (macam over panjang kan?hehe)ni just pndpt kite je, nk ikot leh tak ikot pon xpe! ;)

Syariniey Amran said...

salam

thanks sudi jengah my blog
hehe

rasanya yang ke-3 tu sesuai dengan warna background blog ni :)
but semuanya nampak cantik molek.hehe

aizamia3 said...

yg 1st tu comei... yg no 3 pun ok. Memang puas kita boleh guna design kite sndiri tp kekadang apa yg menarik kat kite tak menarik kat org lain, jd mcm syok sndiri, tp yg no 3 tu ok dh, klu nk guna color jgn brwarna-warni sgt... skdar pandangan.

cik ayin said...

photoshop..fail la..huhuu

LadyComot said...

hoho teropong sini.. header yag first tu colorfull so tengok pun begin cheerful hehehe.. yang the latest tu not bad.. it looks so simple.. by the way dua2 pun nice.. huhu

Kei Seichi said...

photoshop sy fail ke cik ayin?
gahahaha...

Tuan Penasihat said...

header lama tu ok.
cuma bila buat sendiri ianya akan lebih menunjukkan ciri ciri diri kita dan blog kita.
rasanya lagi puas kalau pakai yang sendiri kot.

awek retro said...

yg baru nie cantik..tp kne idop kan lagi..bru cantik..

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...