Tuesday, April 12, 2011

Alhamdulillah...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Alhamdulillah...harini ayah dah keluar dari hospital..Makin elok la daripada masa masuk haritu...just lepas ni kena rawatan susulan dan sebagainye la..kena slalu ulang alik la pegi hospital pasni... Doktor pon dah bagi obat sume and hopefully die akan makan on time la...

Nak cakap thanks la pada kawan2 semua yang mendoakan kesejahteraan ayah saya...Korang memang terbaik!
Tak tahu nak bagi apa kat korang semua...aku cuma mampu ucap thanks je kat korang...

So..lepas ni akan kembali berblogging dengan aktif la ye...nantikan entry2 baru lepas ni..hehe..macam ade je la orang bace blog aku ni...hehe

TQ!

5 comments:

Halusinasi said...

alhamdulillah^^

Majz said...

bgsla...Alhamdulillah..jge ayah leklok.. :)

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.konnichiwa^^.
Jalan2 sini.
Jemput2 singgah blog saya ye : http://frommetoyou85.blogspot.com/
Btw, nice blog :)
Thanks~

Mila@Rimbun said...

berbaktilah kepada org tua ketika dia ada... moga ur father cepat sembuh n sihat

Shikano said...

alhamdulillah.. sy ade yg sudi bce!! hehe

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...