Friday, April 15, 2011

Pesta Sakit ke sekarang ni??

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Sekarang ni musim pesta sakit ke? Sebab satu family aku sakit.. Haritu ayah aku da sakit sampai masuk hospital...Pastu pada hari ayah aku keluar tu, mak aku ngan adik pompuan aku pulak sakit...pastu aku pulak...dah semalam adik laki aku pulak yang sakit...macam2 la kan?

Semua kena cirit-birit ngan muntah2...dah lame gak la aku tak sakit sampai muntah2...Tapi kali ni memang teruk giler la kena...muntah2 sampai sakit giler perut aku...bayangkan dari waktu petang sampai malam nak dekat 10 kali muntah...sampai perut aku dah takde ape nak dikeluarkan pon still nak muntah jugak...macam nak keluar terus ngan perot2 tu skali...sakit...

Tapi alhamdulillah harini dah makin elok...makan pon dah boleh la..kalau tak asal minum air sikit mesti muntah...semalam seharian tidor je..bangun untuk makan ubat ngan mandi ngan solat je...memang tak bermaya la..malam semalam dah makan sket dah ok da...hopefully sume2 family aku akan makin baik la lepas ni...

Ade la tenaga sikit nak tulis entry harini walaupun cite pasal bende sakit..tau tak menarik kan...hehe...
Ok la..sambung lain kali ngan entry lain k..take care sume...(^_^)V

3 comments:

cikmima said...

tuhan menguji sbab syg kn kamu....get well soon yup

meyh join contest|| http://rosmimarazak.blogspot.com/2011/04/hye-semua-okay-kali-nie-mima-pulak-nak.html

dean said...

moga pat sembuh

atiqah~ said...

sakit itu penghapus dosa...
jdi kna bersyukur la sbb sakit kan..
hehee ~

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...