Friday, April 8, 2011

Minta tolong rakan2 doakan...

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Nak minta tolong rakan2 blogger semua doakan ayah saya yang telah dimasukkan ke wad Hospital Besar Melaka pada malam tadi. Maghrib semalam bawak die ke Hospital Alor Gajah then M.A kat situ forward kes die ke Hospital Besar Melaka then kena tahan wad. A few days back die da pengsan tapi tak nak ke hospital, just pegi klinik biasa je.. So semalam da bawak die ke hospital and kena tahan wad. Lebih kurang pukul 3 pagi baru kami balik ke rumah... Doktor bagitau mak yang ayah ade masalah buah pinggang and jantung..aku rase coz die perokok tegar la kot...

Anyway..minta jasa baik rakan2 semua doakan kesejahteraan ayah saya and moga die cepat sembuh...Tq...

34 comments:

Taufan Bin Ribut said...

amin ya rabbal alamin..semoga ayah cepat sembuh ye bro..^_^

Siti Arinah said...

moga abah awak cepat sembuh...
pasni kene pastikan die kurangkan merokok...
suruh berhenti adalah satu perkara mustahil bg perokok tegar...

p/s:singgah dr Segmen Bersama BA

Shikano said...

salam senoir! moge ayah senior cepat sembuh k.oleh yg demikian senior jgn merokok ok!
may ALLAH Bless you dad alwiz!

Abang Zam said...

abang doa kan agar ayah kau baik & sembuh macam biasa..amin..

Sayid Ann Ima said...

hope
he'll get better soon
X)

Syuxer Melankolia said...

aku doakan abah ko sembuh n sihat walafiat sentiasa..banyakkan bersabar dan tabah

MuMMy CHoMell said...

Semoga diberikan kesejahteraan atas kesihatan ayah kamu tu..aamiiin yarabal alamiiin.. fikirkan yg positif.. insyaAllah semuanya selamat..

dhiera said...

semoga ayah kamu cepat sembuh ye..

cikmima said...

doakan smoga cepat sembuh okeh..tabah k

new entry:
http://rosmimarazak.blogspot.com/2011/04/deco-deco-deco-bertukat-url-baru.html

siti hidayah said...

semoga ayah awak cepat sembuh. aminn

l.u.q said...

amin....byk bersabar bro...doa byk2~

Nadhirah-chan said...

semoga dia cepat sembuh , saya doakan jugak ok .

Gades Merah Jambu said...

time kasih menempek di cmnt box..
gegar2..
haha!

terharu..wuuu~
sob2 ^__^

Agus@ kayu jabon said...

mampir nich...
menarik sekali blog anda dan saya menyukainya..
salam....

Majz said...

Semoga ayah awk cepat sembuh...amin... : )

cujen said...

semoga ayah awak cepat sembuh.

hye salam singgah dari CUJEN THE LEJEN

BESTEVER GIVEAWAY

Miss Kira said...

smoga ayah awak cpt smbuh.. =)

LadyComot said...

mudah mudahan ayah cecepat sembuh... hehehe

MesmeRize Me said...

semoga ayah awk cepat sembuh...amin

from:misssurie.blogspot.com-
kita kc gegar blog abag ben group 5

||aLeaSaRa|| said...

wah alhamdulillah ramai kwn2 di sini mendoakan yg terbaik.nti cubalah pujuk ayah pelan-pelan berhenti rokok ye

::contengan hati::)) said...

amin semoga ur dad cepat semboh jangan putus doa yer ;)


i follow u ;)

Kei Seichi said...

thanks sume yang mendoakan ayah sy...thanks sangat2..
korang memang terbaek...

topimagine said...

semoga ayah ko cepat sembuh k.. tabah je la hadapi sume ni... amin

SiS NaD said...

MGa aYaH KaMoo CPaT SeMBuH... MaKe SuRe DieR MakaN uBaT iKuT KeTeTaPaN....

atiey azha said...

semoga ayah awk cepat sembuh ek ..

♥sophie♥ said...

aminn,, hope get better soon =) sabar ye,,

nurul said...

isyaallah ,,,semoge ayah awak cepat sembuh yerk ... semoga allah sentiasa memberkati kamu sekeluarga

Salfiza said...

semoga semuanya selamat :)

DHIQA nA.IM said...

amin..semge ayah awak okeh..cakap kat die get well soon okeh

nur ikhyar dee said...

semoga ayah anda cepat sembuh...insyaallah...

banyakkan bersabar dan jangan give up temankan ayah :)

Dekcik said...

kat melaka ?? eh..
moga ayah awk x ade ape2..
insyallah, jaga kesihatan ayah eh..

cBk said...

salam kenal dri frup 4..huhu..follow my blog k..i already follow u last week

amny said...

ayah amni pon penah masuk ICU tahap kritikal sebab masalah penyakit yang tbe2 attack die...sebelum ni sehat walfiat jee...

tapi sekrang alhamdulillah,,die sihat sprti sedia kala...

aizamia3 said...

camne dgn keadaan pakcik.. dia ok..?
pakcik.. jangan culas makan ubat ye.. nanti saya report kat misi..

moga pakcik sihat dan cepat keluar dari hospital..

awak pun kena jaga kesihatan jugak, jgn sebab terlampau risaukan ayah hingga diri terabai..

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...