Sunday, May 8, 2011

Ade tak sape2 yang sudi??

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Sape antara korang yang baik hati kat sini angkat tangan macam saya!!!hahaha...

Sape2 la yang sudi tolong aku angkat tangan tinggi2....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tak orang pon yang sudi...

Takpe la...

Sebenarnye teringin nak beli Headset baru memandangkan yang lama dah rosak....

Sekarang ni pon guna earphone handset je....

Sakit telinga...

Ade tak sape2 yang sudi?

Dapat yang murah2 jadi la..tak mintak yang mahal2...

Kalau boleh nak yang macam ni....


Harap2 ade la yang sudi..

Sakit telinga ni sumbat earphone tu...

Aku pakai earphone sebab tak nak buat bising dalam umah ni lantas menyebabkan gangguan...

So...dengan penuh harapan ni menunggu sape2 yang sudi...


Ok..nak sambung buat header lagi....banyak dapat request arini...








9 comments:

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Mintak la En Nuffnang blanje..hehe..

Kei Seichi said...

jamal: haha..en.nuff kedengkut...brape sen je ade..haha..

syAfA said...

kiter pun x mmpu nak beli..
awk kumpul duit seposen 1 hari la..hihi

Kei Seichi said...

syafa:1 sen 1 hari pon saya tak mampu...bukannye keje...hehe...

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Xpe..sikit-sikit lama-lama jadi bukit la nanti..hehe

aque said...

hahhahha tak dapek la nak nolong.. hehhehehe

Kei Seichi said...

jamal: tak payah tunggu jadi bukit,lame sangat...jadi busut pon jadi la..haha...

aque: haha..tak kesah pon...nak tengok je sape yang amek kesah... =P

Teenager Housemaid said...

errrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
*buat muka kedekut* haha...

Kei Seichi said...

teenager housemaid: ceit! kedengkut tol...hahaha... =P

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...