Sunday, May 8, 2011

Header dan background baru...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Tukar header dan background kali ni...

Ape macam? Ade cun tak?

Asyek buat header orang lain je..buat header sendiri gak skali skale...haha...

So..pe pendapat u guys?

Cun tak cun??


18 comments:

☀ Izzaty Hedry☀ said...

sempoi lah...! terbaek..!;)

cikmima said...

nak tanya background kan kalau nak buat sendiri...saiz dia pe eh.... header smart jugak ni....

cikmima said...

nak tanya background kan kalau nak buat sendiri...saiz dia pe eh.... header smart jugak ni....

mad khaz said...

pergh!!!

nice la bro :)

macam alam semesta, teringat kat planet keron. hahaha

:P

fazhana said...

cantekla beckground nie! :)

Kei Seichi said...

cikmima: background size wallpaper biasa boleh dah rasenye...sebab yang sy buat ni bukan background bergambar so kalau kecik dan berulang2 tak nampak sangat...

Kei Seichi said...

izaty: thanks...^_^

mad khaz: haha..planet keron..=P

fazhana: thanks.. =)

Nadhirah-chan said...

nampak maskulin gitewww , kehkehkeh ^^

Kei Seichi said...

nadhirah-chan: maskulin la sangat...haha

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Terbaik la Kei Seichi...Header nie baru nampak professional sikit..hehe..

Jamal nak minta tolong buatkan header jugak la, boleh x Kei Seichi..nanti Jamal buat entry die dan tolong promote blog nie..:-)

Kei Seichi said...

jamal: boleh...takde hal...nanti submit la entry.. =)

Freaky said...

background stylo :D

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Orait..entry Jamal dah siap..Thanks Kei Seichi

Ms sunsWeetz said...

UFO terjah sini haha

zarul farhana said...

perrhhh....style rrr...

Kei Seichi said...

freaky: thanks..

jamal: oraite..nanti dah siap akan contact...

ms sunsweetz: ufo mane plak sesat sini...haha...

zarul farhana: thanks...

slumberznanie said...

cunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnyeee. simpleee n tertarikk laaaa

aque said...

SMART AND SIMPLE... sukew :)

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...