Monday, May 9, 2011

Free Header untuk blog Nadhirah dan Syuhadah

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Kali ni nak pamerkan hasil kerja aku untuk belog Nadhirah dan jugak belog Syuhadah...Header2 ni dah diletakkan la kat belog mereka....

Ade banyak request yang masuk...aku pon dah malas nak kire brape2 lagi yang tinggal...hehe...So pada siapa2 yang dah submit tapi belum dapat, mintak bersabar ye... Sebab aku buat ikut giliran entry yang submit so sampai giliran baru aku buat...adil kan?

Ok..jom tengok header aku buat untuk belog Nadhirah...

First draft

Final result

Comel tak? Ade macam tuan die tak? Haha...header untuk Adeq ni aku rase la macam lebih kurang macam header lame die....tapi takpe la sebab die dah suke...Kalau header lame die aku gambar kucen, yang ni ade munkey plak..haha...

Header ni die letak kat belog die yang lagi satu, bukan yang die pakai untuk submit entry ni tapi jom la terjah belog die...hehe...terjah kat sini...---> Belog Nadhirah-chan


Sekarang kite tengok header untuk belog Syuhadah pulak...

First draft
Final result

Amacam? Korang rase camne? Comel tak header ni macam tuan die jugak? hehe...One of da gurl yang request tak nak kaler pink.. Aku buat pink sebab die gurl..haha...

Aku ni ade masalah sikit nak bezakan pink ngan purple...Normal ke ni? Ke nak kene check doktor? Setiap kali ade request nak yang pinky2 ni aku akan amek mase nak bezakan mane pink mane purple...hahaha... Tu yang lambat siap tu...tambah pulak dengan diri yang tak pakar...hehehe...

Jom terjah belog Syuhadah kat sini... ---> Belog Syuhadah 


Pada yang belum dapat emel dari aku pasal header tu maknenye tak siap lagi la ye... InsyaAllah aku akan cuba siapkan batch yang dalam komen setakat ni esok, kalau takde aral melintang.. Pada yang dah dapat tapi tak reply2 lagi tu mintak tolong la reply A.S.A.P ye sebab kalau ade yang tak confirm lagi tu kerja tak siap, so tak boleh nak start yang baru...nanti jadi kelam kabut pulak...

Promosi masih berjalan so jangan lepaskan peluang....cepat2 dapatkan header free untuk belog kesayangan anda!!!







9 comments:

Freaky said...

comel header.. pandai design. jeles2

Kei Seichi said...

freaky: takde r..biase2 je ni...hehe

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Kei Seichi memang murah hati tue..buatkan header free je untuk member-member die..Jamal tabik la..hehe

Syuhadah Razali said...

haiya kei..malu adah...memang xsuka sangat pinky2 nie..minat blue...

p jumpa doktor..kasik betul mata 2..

anyway..terima kasih..adah suka sangt dgn header 2

Kei Seichi said...

jamal: hehe..segan r..buat sebab nak isi masa lapang je sambil2 dapat skill baru...

adah: haha...kalau trafik light kaler pink ngan purple memang tak leh bawak keta la sy...
same2...=)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Orait la tue Kei Seichi..mula-mula asah bakat dulu bagi free..Bile dah expert nanti boleh la buat bisnes sendiri..Boleh buat duit tue..Design website,design banner..Ade member tue boleh dapat beribu jugak la sekali die design..hehe..Gud Luck ye..:-)

zuwaidah said...

cantik dan creative

Nadhirah-chan said...

timekasih lagi sekali , muehehehe ^^

Kei Seichi said...

jamal: siape la nak amek designer cap ayam cam saya ni...haha...

zuwaidah:thanks...biasa je tu...ramai lagi kat luar sana yang design letop2..hehe

nadhirah-chan: same2 adeq..hehe

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...