Thursday, May 5, 2011

Apekah?Kepala otak dah jadi gurly??

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

U guys buat ape tu? Apesal tak tido lagi? Dah pukul *tengok jam* 11 lebih dah kan? Ni mesti dok blogging je tak tentu hala *cakap orang pandai* hahahaha...

Tak kesah la pe yang u guys ngah wat, asalkan bahagia...Jangan buat dosa sudah...Memang bahagia kat dunia tapi kat sane nanti? Lu olang ade otak lu pikir la sendiri..hahaha.....

Ok...enuf la intro mengarut2 tu...Dah ape pasal tajuk entry kepala otak dah jadi gurly? Kepala otak sape? Zombaa ke? hahaha.. Paler otak aku la jadi gurly...*apekah???* Ape pasal pulak jadi gurly? Ni sume gara2 buat header free la ni..hehe... Bukan ape....mostly yang mintak header tu gurlz so kena la berfikiran gurly2 sket nak buat header...

Bukan macam ini taw..hahahaha

Mase nak buat header2 tu orang kate kena la "be in their shoes" kan...baru kita dapat menyelami hati dan perasaan mereka..cewaaahh.. ayat bukan main...Maknenye kena la jadi pompuan kejap, kena suka bunga2, love2, kaler2 comel gitu...Baru la dapat memenuhi kehendak diorang... Lepas dah siap tu tak stay la gurly nye..hahaha

Ade jadi cute macam ni la jugak..hehe
Tapi lepas dah banyak buat header untuk gurlz ni, header yang seterusnye tu jadi lagi mudah nak buat...Yang laki baru sorang je yang mintak..Mane para lelaki semua ni? Bangkitlah kamu!!! hahaha...rilex la..gurau2 di malam hari...

So...setakat ni ade 13 request,12 dah siap, 10 dah lulus, 2 tunggu confirmation dan 1 lagi tak siap..Tinggalkan untuk esok la pasal otak dah kering idea dah ni... Harap2 dapat ilham dalam mimpi nanti...hehe...

Sape lagi yang nak dapatkan HEADER FREE meh la join kat sini... ---> Free Header by Kei Seichi 

Au Revoir!




2 comments:

fazilzura said...

wahhhhhh teruja bile tgk ado yg nak wat header preee...

insyallah , hrp2 tawaran ni jgn ler stop awal2 yek

* salam kenalan dari fazilzurakil

Kei Seichi said...

fazilzura: lambat lagi nak tutup..baru je buka..meh la join same.. =)

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...