Thursday, May 5, 2011

Free Header untuk blog Cik Tembume dan Ajumohit

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Kali ni meh kita tengok header free yang aku dah buat untuk belog Cik Tembume dan belog Akak Ajumohit...
Korang tak join lagi? Meh la join kat sini...header free kot... Takkan taknak? --> Free header by Kei Seichi
Nanti kalau aku dah tutup jangan suruh bukak2 balik taw...hehehe...

Ok..lets proceed...

Ni header untuk blog Cik Tembume...

First draft

First correction


Final result

Ok..memang mencabar buat header yang ni sebab tuanyye banyak songeh...haha..Sory ye Cik Tembume..actually tak kisah pon orang banyak songeh dalam hal ni sebab orang2 camni la yang buatkan aku lebih gigih berusaha memenuhi kehendak..Disamping tu dapat gak aku blaja skill baru..Buat header die ni je dah dapat 2 3 skill baru..Thanks jugak kat die sebab banyak songeh...hahaha... See? Ade baiknye banyak songeh ni kan?

Tengok header ni kat belog beliau kat sini... --> Belog Cik Tembume


Next kita tengok plak header untuk Akak Ajumohit


First draft

Final result

Akak ni senang je ngan die..Jatuh cinta pandang pertama jugak la kat header ni kot? Just ubah dari background pink ke transparent... Tapi bile letak kat blog die jadi itam plak background... Aku rase tu sebab background color kat blog die memang itam kot? Sebab die guna sekarang ni background picture..Paham tak? Pe benda la aku mengarut ni.. Ni sume sebab selsema la ni...hahaha...

Tengok header ni kat belog beliau kat sini... --> Belog Akak Ajumohit

Setakat ni ade 9 request dan semua dah siap, cuma tinggal dua lagi tunggu confirmation dari tuannye... Kalau takde request rilex la aku kejap tapi bosan la pulak..hehe...cepat2 mintak!!


So..korang bile lagi nak mintak header free ni? FREE JE!!! 





13 comments:

Saya Punye said...

wahhh.. nk gak blehh... ngeeee

Kei Seichi said...

saya punye: boleh je..meh la join same...

zarul farhana said...

alah cm na...nk jgak antr...

zuwaidah said...

kak zu pun nak jugakkk...mcm mana! hehehehehe teringin!!!!

Kei Seichi said...

zarul farhana: senang je..tulis satu entry kat blog awak ikut syarat2 kat atas tu...pastu lepas publish,letak link blog awak kat komen...cuba tengok contoh2 mereka2 yang dah hantar tu...ok?

Kei Seichi said...

kak zu: tengok la sticky post kat atas tu, sume ade kat sane..^_^

t e m b u m e said...

hoi! u cakap tak kesah kan i banyak songeh? muahahahahaha!! :P

thanks a lot tau!
^^,

Kei Seichi said...

tembume: memang tak kesah pon... =P

Izyan Masri said...

COMEYNYA HEADER TU.:D

Kei Seichi said...

izyan: hehe..kalau nak join la skali... =)

Aina said...

hot ni...offer masih terbuka ker? free? wow baik hatilah u dik:)

Kei Seichi said...

aina: yup..offer masih terbuka..join la...=)

Aina said...

ok, saya dah buat entry nak join.dah sent link kat entry sebelah.x pelah
saya send lagi kat sini yer...

apply header dari kei seichi

tq banyak2 :)

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...