Thursday, May 12, 2011

Free Header untuk blog Aina dan Zarul Farhana

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Kali ni jom kite tengok header yang aku dah buat untuk blog Kak Aina dan Zarul Farhana... Peluang masih terbuka pada sape2 yang belum submit entry lagi...cepat dapatkan header free ni....hehe...

Ni header untuk belog kak Aina...


First draft


Final result

Comel tak header die? Tengok la sape buat...hahaha....joking... Simple je kan? Die tau ape yang die nak and die provide semua gambar2 so senang keja aku, siap pon cepat... So sape2 yang nak disiapkan cepat headernye provide la semua sedetail yang boleh....Sape yang dah provide detail tapi dapat lambat jugak, salahkan orang sebelum2 korang...hahaha...Joking...jangan lah salahkan diorang, diorang tak bersalah... Salah aku jugak sebab lembap..harap korang bersabar la ye....

Jom tengok header ni kat belog Kak Aina kat sini... ---> Belog kak Aina


Kat bawah ni pulak header untuk Zarul Farhana...


First draft & final result

Pe pendapat korang? Ok tak? Die ni blogger baru so meh la kite support die k...

Jom terjah belog die kat sini... --> Belog Zarul Farhana

So...ape macam petang tadi? Tak boleh bukak blog kan? Haha..mesti korang macam ikan menggelepar tak dapat nak bukak blog korang kan? Aku cool je coz aku memang cool...haha... Boleh la rilex2 kejap... Aku bace kat FB semua menggelepar tak dapat bukak blog, tangan masing2 gatal je...Memang lawak la jugak aku tengok sebab Blogger buat maintenance, sume tak boleh idop...Dah kalau tak buat maintenance, korang jugak yang susah kalau jadi pape kan? So sabar je la k...bukan korang punye blog je tak leh bukak, satu dunia or at least Msia punye blog je tak leh bukak...hihihihi...kelakar betul...

So...tawaran masih terbuka untuk header free ni..just submit je entry kat sticky post tu k...

Korang bagi tak aku rehat kejap daripada buat header ni? 3 hari boleh? Esok sampai ahad...Jemu dan muak la aku tengok photoshop...Ni jari tengah berdarah sebab kena cakar kucing petang tadi pon aku teruskan jugak buat header walaupon lembap bertambah lembap *saje nak menagih simpati* hehe....

Ok la..nak sambung buat header kejap lagi....giliran sape pulak ye lepas ni....cuba teka?*bikin suspen*







10 comments:

diana said...

kesian....

kamu pukul kucing ye???
kalau buat kasar2 memang dia gigit la..:)

Kei Seichi said...

diana: saya tak kejam sampai camtu...die maen2 dengan baju yang mak sidai..abeh kotor..tarik la baju tu pastu kena cakar...haha...

Freaky said...

ko punye header lg stylo :D

Kei Seichi said...

freaky: hehe..thanks..berjam2 jugak buat tu...

yaya said...

turn yaya pnyer bila??
alamak, xsabar la..
xcted sangat2 ni

CikHaniBhulat said...

best2 dpt header free..comel =)

Kei Seichi said...

CikHaniBhulat: hehe..taknak ke?meh la join same... =)

zarul farhana said...

tq...hhheeh.....

Aina said...

Kei Seichi..

terima kasih banyak banyak banyak dan banyak lagi...

hehe comel comel:) comel kan

Kei Seichi said...

zarul farhana:same2...

aina: hehe..same2 =)

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...