Saturday, May 14, 2011

Perhatian kepada mereka yang join segmen "Header Free by Kei Seichi"

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Minta perhatian kepada mereka2 yang dah join segmen "Header Free by Kei Seichi"...Disebabkan maintenance yang dibuat oleh blogger semalam, ada yang dah submit entry kat komen tapi dah hilang...So, sapa2 yang terlibat  mintak tolong submit semula entry korang bagi mengelakkan ade yang terlepas lantas berkecik hati dengan aku....Bukan aku yang delete borang korang ye...So kalau masih berminat sila la submit semula sebab aku buat ikut dekat komen tu... Kalau takde kat komen so takde la...

Tarikh tutup untuk segmen ni telah ditetapkan iaitu pada 3 Jun 2011...Mereka yang submit pada 3 Jun jam 11.59pm pon aku masih terima ye...hehe...

So..mintak tolong ye submit balik entry korang....Thanks....

Juga tolong tengok syarat2 baru k...So sila la edit balik entry korang mengikut syarat baru tu...



9 comments:

Ash Shikano said...

wat header gune pe? photoshp?? nk blaja ar...

Kei Seichi said...

ash shikano: yup...eh,nanti ade blaja kan dalam course..hehe.. =P
tunggu la sy buat tutorial kalau rajen nak tunggu...

aque said...

wah nak wat tutor kew... wajib tggu nie.. hehhehe.. chaiyok!! wat hader...


nanti jemput dtg.. saya suke minum susu dutch lady

Kei Seichi said...

aque: masih dalam perancangan lagi...hehe

yaya said...

nk hntr b0rang 2 kt mana??
kat n3 ni atau yg satu lagi

Kei Seichi said...

yaya: kat atas ye..cek dulu ade ke tak entry yang dah submit...kalau dah takde baru submit lagi...

yaya said...

yeyeye.. aishh bila la turn yaya ek

Kei Seichi said...

yaya: yaya punye still ade kat atas tu kan...ni mesti tak cek betul2...hehe...tunggu je la ye.... =P

yaya said...

yeke??hehhehe
bnyak sngt, naik terbeliak mata yaya..
apa kata kal0 delete mana2 pnyertaan yg dah dbuat header 2.@ mmg dh del p0m

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...