Saturday, May 14, 2011

Free Header untuk blog Cik Tiny dan Izwanie

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Pengumuman pada yang join segmen free header by Kei Seichi ---> Pengumuman penting

Siapa yang belum join boleh join kat atas tu k...Tarikh tutup 3 Jun 2011


Jom tengok header untuk belog Cik Tiny dengan belog Izwanie

First draft

Second draft

Third draft

Final result

Jom terjah belog beliau ---> Belog Cik Tiny


Kat bawah ni pulak header untuk belog Izwanie...


First draft & final result

Jom terjah belog beliau ---> Belog Izwanie


Tolong baca syarat2 baru yang aku dah tulis kat sticky post tu... Muak la aku dengan orang yang mintak, cakap tak kesah, bergantung pada awak... Lepas dah siap dah bagi draft, mintak tukar macam2...Kalau sorang dua takpe la...Ni dah ramai buat macam tu, malas nak sebut name satu2...Ape bende pon tak bagi, pastu nak tukar macam2....Penat taw tak....Aku nak bagi free ni tolong la bagi kerjasama elok2....Aku tak mintak bayar pon kan, mintak tulis entry pasal ape yang korang nak je...bukan ape yang aku nak...

Emo r arini....dah r tak sehat....
Kesian kat Yaya kena hentam ngan aku tadi...maaf ye Yaya...Mood memang kacau r ini hari....elok2 dapat header baru kena hentam pulak die...Sorry taw...

Sape yang tak menepati syarat2 baru yang aku bagi tu, mintak maaf la...aku tak buat and kalau aku buat korang tak berhak mintak tukar...So baik korang tukar kalau still nak header yang decent...Sekarang ni giliran  Anamarza, aku tengah buat akak ni punye...so kalau ade yang tak ubah lepas ni...nasib korang la...aku nak bagi free ni tolong la bagi kerjasama elok2...aku tak mintak korang bayar pon...tolong aku tolong korang...ok?










12 comments:

Misz Jenny said...

terasa la kot...hahaha...

izwanie azieda said...

eh eh sabar :) jgn marah2. tarik nafas panjang2 :) senyum.

Kei Seichi said...

misz jenny: sape makan cili terasa la cili..haha..

izwanie: sabar la ni...kalau tak delete terus dah blog ni...haha

emma said...

kei seichi..

jgn marah2 ye..sabar...itu lah excersize tok awk tue..t kalo dh expert..nak edvertise ur service...lg la macam2...jgn emo2 okey..

chak..chak dari shifaa...n_n..

oh ye..thanks ye createkan header tok page ibu shifaa..

pencari cinta said...

biasala manusia...bg betis nak paha...lepas aku tgk ngan punye post pasal nak tlg buat header free nie trus aku g download adobe photoshop...haha sbb nak try buat header sendiri...segan nak mintak tlg ko sbb aku nmpk ade 98 komen kt entry ko masa 2...haha...last2 aku ada header sendiri gak..thanks la sbb telah memberi inspirasi...^_^

Kei Seichi said...

emma: saya bukan budak kecik la main chak2... -_-" hehe...

pencari cinta:hehe..ade jugak orang ter-inspirasi dengan aku ni...tak sangke..same2 la kite usaha memajukan diri dlm photoshop ni k...

pencari cinta said...

insyaAllah...susah jugak gne photoshop nie...aku lgla xreti pape...bnyk lg nak kene blaja...cita2 aku nak buat header cam ko...tp tuela kne explore lg..

Kei Seichi said...

pencari cinta: memang susah..same la kite..aku pon banyak nak kena blaja...buat tu pon ikot tutorial..tu pon tak menjadi sangat...haha

pencari cinta said...

kat mana ko ambik tutorial tue? aku xterpk plak nak cri tutorial...main explore sendiri jek

Kei Seichi said...

pencari cinta: aku cari pon kat google je...google la pape yang aku nak...kalau ade,ade la..

pencari cinta said...

owh...thanks

Eza Boom Boom :) said...

sy bru join hri ni..huhu..kecut perut jgk bc blog awk emo hri ni..Huhu.. hope awk sudi buat header utk sy..
X semua org perangai mcm tu..teruskan niat baik k..Assalamualaikum..

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...