Sunday, May 15, 2011

Tutorial Programming VS Tutorial Photoshop

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Kali ni nak tanye pendapat korang semua...Selepas tamat promosi header free tu, aku bercadang nak buat tutorial sebab kalau dah takde header free tu orang dah tak datang dah belog cap ayam aku ni...

So nak minta perdapat bernas, pandangan, cadangan serta kutukan dari korang semua...Tutorial mana yang korang lagi berminat nak belajar?

Tutorial Programming

VS

Tutorial Photoshop


So....mintak tolong ye pada sape2 yang sudi...Yang mane korang nak or korang rase lagi ramai yang minat? Jugak montak undi skali la ye...Undian dibuka sehingga lagi seminggu nak habis promosi header free tu...


Thanks!




8 comments:

Misz Jenny said...

nak tutorial photoshop!!!!

~wink

yaya said...

22 b0leh?/

tp kalao lbh ph0t0sh0p p0m ok

Ros Anisza said...

kedua-duanya ada peminat yang tersendiri. Kalau saya tutorial programming la...sebab saya agak buta it...hahhahahaha

Freaky said...

better fotoshop la. programming takot penin lak.

Amiirah-Cassan said...

can i request for both ?? hahaha i wanna learn both ~ wee ~

Faris Adli said...

aku rasa better kau buat dua2..kenapa mesti pilih sedangkan kau boleh buat dua2? kalau boleh masuk je semua tutorial yang kau tahu.

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

Sharifah Nadzarah said...

assalam dik..

OK..pendapat akak..dua2 nak!! huhuhu..buat kedua2nya sekali tapi..satu2 la....p.shop dulu pastu progrming..so smua leh tau...coz akak dua2 benda tu lom pro lagi...

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...