Thursday, May 26, 2011

Sedikit perubahan pada blog...

Assalamulaikum dan salam sejahtera..

Perasan tak dah ubah sedikit benda kat blog ni..

So camne? Cuma nak nampak kemas sikit la dari dulu..walaupon tak brape lawa...

Tinggalkan komen ye...thanks...

16 comments:

Freaky said...

ok je nampak simple dan kemas :)

aque said...

blue.. menarik... dan tersusun... sejuk mate memandang.. hik3...

Kei Seichi said...

freaky: tu la tujuan die..loading camne?cepat x?

Kei Seichi said...

aque: thanks..loading camne?ok x?

asfarina fatin redzuan said...

simple :)

nowriz said...

simple, nice & matured.... :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

y ney best .. laju ja..:)

Kei Seichi said...

asfarina: thanks..

nowriz: thanks..

izzaty: kalau laju ok la..x susah orang nak loading.. =)

cik ayin said...

yeahh...nampak kemas la.. :)

Kei Seichi said...

cik ayin: thanks.. =)

zuwaidah said...

kak zu nak komen tak pandai, tapi kak zu suka yg simple dan senang dibaca. yg ini pun sudah cukup menarik buat kak zu

zarulfarhana said...

ok kemas ja...
nk loading laju ja...tp kdg2 ja lmbat kit...mybe sya pnya tenet kot...hhehehe

Nor Suhaiza said...

hu3..dh berubah...
ptot la loading laju je..
x cm dulu..
ngeh3...

Sharifah Nadzarah said...

yeah!!..nampak kemas...suke3..

Ly_Tulip said...

better la..simple n nice.. :)

Kei Seichi said...

zuwaidah: bagus la camtu..hehe

zarulfarhana: hehe..ye la kot..

nor suhaiza: hehe..laju da kan?

sharifah: thanks.. =)

Ly_Tulip: thanks.. =)

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...