Friday, May 27, 2011

Siapa pandai guna twitter?

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

nak tanye ni...siapa pandai guna twitter meh ajar sket kat aku....tak taw pe bende pon pasal twitter ni...haha...
baru2 je nak mencuba...

owh..do follow me on twitter... --> http://twitter.com/#!/KeiSeichi

THANKS!!


4 comments:

osHin said...

jom blaja sesama ye :)

http://twitter.com/#!/ieraoshin

nohoho =) said...

aku dah lame buat tapi tak tau gune sangat...tapi twiiter ni nmpak cam bosan je
http://twitter.com/#!/nOHOhO87

Dea said...

post je ape2 kat situ... hehe... kalo nak tag org/mention org tu, letak @nama twitter org tu..

follow me..:)http://twitter.com/#!/nuruldya

Shaherah said...

shera pun baru2 gak try..

shera punye ni haa..

http://twitter.com/#!/shaherah_sherah

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...