Wednesday, May 11, 2011

Target Bulan Mei...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Semalam buat header untuk sorang bro ni, Jamal... Lepas dah buat header untuk die aku pon bace2 la blog die and pastu mintak la tips camne nak dapat income yang berkesan dari blogging ni kan... So die pon bagi la and lepas dah study tu jadi la semangat sikit nak blogging ni... Aku taw aku ni blogger picisan je, trafik pon cap ayam... Brape ciput sangat la yang bace blog aku ni kan... So lepas dah study sampai berpinau paler otak ni, aku berazam and hopefully bukan hangat2 taik ayam la ye, untuk fokus lebih pada blog ni dan improve skill blogging aku serta tambah ilmu dan tambah kawan, pada mereka yang sudi berkawan dengan aku la ye...

Jom tengok belog Jamal untuk baca tips2 yang berguna... --> Jamaludin.net


Die tulis dalam belog die pasal misi dan visi belog..Seorang blogger tu kena ada misi dan visi sebagai blogger dan kemana hala tuju blog die... So, pada aku belog aku ni adalah sebagai platform untuk aku share segala macam maklumat yang aku rasa menarik dan yang aku nak share tak kira mengenai apa pon...pastu, jugak sebagai perantara untuk aku meluahkan buah fikiran aku samada something yang bernas mahupon kurang bernas...kire mengarut2 la...haha.... Yes, korang boleh kata belog aku ni macam rojak tapi tu la aku, pendirian tak tetap dan kalau boleh nak kongsi semua...dan isi kandungan belog ni akan berubah dari semasa ke semasa bergantung pada aku la..sape lagi...haha...

So...target aku untuk bulan Mei? Jom baca kat bawah...

  • maintain blogging setiap hari dengan at least 2-5 entry...
  • naikkan trafik sebanyak mungkin...(>200UV) *edit balik lepas kena tegur..thanks faris adli..hehe
  • untuk segmen header free tu, aku nak buat at least 70 header by the end of the month...sekarang dah 30, more on the way (kalau ade yang request)
  • tambah kawan at least seorang...
  • mantapkan skill blogging, photoshop...

So...tu je la...aku taw aku ni sorang yang lame sebab letak target la bagai...budget bagus je...haha... But u know what I think? Korang yang suke menjatuhkan dan mengutuk orang tak tentu hala tu... 

U CAN EAT MY SHORTS!!! 


ok..sambung buat header...
agak2 kalau aku tutup header free tu ade yang nanges tak?
sebab aku rase cam nak nanges tengok request yang macam nak tak nak je...sedey weyh...



7 comments:

^^nu[dd]yra^^ said...

jangan tutup lagi...
pasal aku nak join...
malam nnt aku buat entri...
sekarang nak g keje dulu...

jangan tutup lagi tau...!!!!!!!!!!

Kei Seichi said...

^^nu[dd]yra^^: cepat!cepat! hahahaha.. =P

Faris Adli said...

kalau request ikut fb boleh tak? ala member2 tak kan nak berkira.. :-)

naikkan traffik sebanyak mungkin? be more spesific la bro..patutnya kau target mcm ni..target nak dapat purata 500UV..

Kei Seichi said...

faris adli: boleh bro, takde hal..tapi kena ikot giliran la, boleh?
dah edit dah target aku..haha... =P

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Salam Ziarah dari Jamal. Thanks Kei letak link ke jamaluddin.net ye.

Alhamdulillah, bagus la tue kalau dah ade matlamat. Pedulikan ape orang lain nak kata, sape yang tiada matlamat dalam hidup nie, dia la yang lame sebenarnya..haha

Dan Jamal wish Gud Luck untuk Kei ye..:-)

Kei Seichi said...

jamal: thanks.. =)

yaya said...

nk ttup?? b0leh2222
sebb yaya dh j0in
hahhaha

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...