Wednesday, May 4, 2011

Menarik nafas lega...sekejap aje...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Huuuuuuuuuuuuuuuuhhhhh......

Panjang pulak napas leganye...haha... Setelah sehari-an duahari-an tigahari-an dok mengadap Photoshop menyiapkan request blogger2 yang join segmen header free aku tu, boleh la tarik nafas lega kejap.... Sape lagi yang tak join? Rugi la weyh...orang nak bagi header free ni, tak nak ke?hehehehe....

Setakat ni ade 9 request ---> 7 dah siap dan digunakan di blog tuan2 nya, 1 baru siap dan menanti confirmation dari tuan belog dan 1 request baru di hantar tadi..Esok la orang buat ye adeq? Hehe..jangan nangis taw? Esok lepas balik skolah terus bukak FB, insyaAllah siap la header baru tu...hehe...(ditujukan kat Nadhirah-chan yang baru request malam ni...)

Nanti aku akan update plak pasal header2 yang dah siap untuk tatapan u guys...malam ni nak layan tidur... Harap2 nyenyak la...hehe...

Ok la..nak lelap la...ke nak main game ey? Tengok la camne..hehe...

Sape2 yang tak join lagi segmen header free tu meh la join kat sini...tak susah pon...---> Free Header by Kei Seichi

Ok la..nite alls!! 


3 comments:

Freaky said...

rajin buat header. :) gud nite

Halusinasi said...

waaa, pndai buat header yek^^ rajinnya!

Kei Seichi said...

freaky: sekadar mengisi masa lapang... =)

halusinasi: tak la pandai mane pon...biasa2 je...meh la join kalau nak header free..hehe...^_^

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...