Wednesday, May 4, 2011

Free Header untuk blog Fazhana dan Pyqah87

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Sape lagi yang tak dapatkan header free dari blog ni? Meh la dapatkan kat sini...tak susah dan tak kena bayar pon...hehe... ---> header free by Kei Seichi

So....kali ni nak pamerkan dua header yang telah disiapkan untuk Fazhana dan Pyqah87... Kita mulakan dengan Fazhana la sebab die mintak dulu kan...hehe..

Draft pertama

Final result

So...pe pendapat u guys ngan header ni? Ok tak? Percubaan pertama aku so maybe banyak yang tak lengkap or tak lawa... Tapi tuan blog cakap ok so aku pon ok je la kan...hehe...Nak tengok header tu kat blog die? Klik sini ---> Blog Fazhana


Yang ni pulak header untuk Pyqah87

First draft dan final result

Header untuk Pyqah87 ni nasib baik takyah edit sangat, just besarkan saiz je...Agaknye tuan die jatuh cinta pandang pertama kot kat header tu? Hehe...Tengok header ni kat blog beliau kat sini... ---> Blog Pyqah87

Nanti edit untuk peserta2 yang lain pulak ye... Rehat kejap buat entry ringkas..penat gak menatap Photoshop je..hehe...takpe2, asalkan aku puas hati...^_^

Sape2 yang tak join tu meh la join same...tak kena bayar pon.. =P


9 comments:

PYQAH said...

Hehehe..Memg terpegun pon..Me susah skt tau nak suke HEADER yg org buat..Finaly suke gak..TQVM tau..Laen kali bole buat lg,,,hihi..

p/s: sebenarnye terpegun tgok gmbr sndr..hahahhaha

Kei Seichi said...

pyqah: hehehe...terpegun tgk gambar sendri ke..=P
boleh je selagi tawaran masih ade...hehe...

nabila faryzza said...

wahh. seronok dapat header percuma kan. nak join gak la yang kat atas tu. tapi tarikh tutup lama lagi kan? nak habiskan final dulu jap. baru leh fikir nak letak gambar ape sumer. hee :)

Kei Seichi said...

nabila: lambat lagi nak tutup..hehe..takpe,fokus exam tu dulu..yang lain nanti2 takpe kan...

sarah mohamad said...

coooooomel :)

fazhana said...

time kaseh daun keladi, laen kali tolg lagi! :)

PYQAH said...

errr,,bole jer sementara masih ada tu mcm mane? hihihi..HEADER tu da cantek da..nak lg2..Hahahhaa..Pengsan nak membuatnye kan..

Memg terpegun tgok gmbr sndr..Mcm comel semacam jer..Hahahah..Over kan.. ^___^

Kei Seichi said...

sarah: hehe..kalau nak join la kat atas tu...^^

fazhana: hehe..boleh je..insyaAllah...

pyqah: maknenye sementara promotion masih ada..hehe...

PYQAH said...

Hehehe..Bersyukur jela ape yg ada kan.. ^__________^

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...